ŽUTA PODMORNICA TONE KAO TITANIK: Ni promena trenera nije pomogla Viljarealu

V.M.

22. 10. 2023. u 12:06

U desetom kolu popularne Primere fudbaleri Viljareala će dočekati Alaves (18:30).

ЖУТА ПОДМОРНИЦА ТОНЕ КАО ТИТАНИК: Ни промена тренера није помогла Виљареалу

FOTO: AP

Novi trener Viljareala, Pačeta, verovatno je proveo veći deo međunarodne pauze stvaranjem nove takike, pošto žuta podmornica nije pokazivala znake poboljšanja od njegovog imenovanja. Niz od samo jedne pobede u pet prvenstvenih mečeva  od kada je zamenio Kikea Setjena teško da je zadovoljio navijače, a najveći neuspeh bio je poraz od Las Palmasa pred svojim navijačima pre reprezentativne pauze (1:2).

Domaćini tonu sve dublje na tabeli iz kola u kolo, ali zahvaljujući još slabijim igrama nekolicine ekipa ne nalaze se u zoni ispadanja već na 16. mestu sa dva poena prednosti u odnosu na Seltu koja je prvi tim ispod crte.

Jedna od tih ekipa je upravo njegov večerašnji rival Alaves koji je osvojio isto bodova kao Viljareal ali je zbog lošije gol-razlike 17. na tabeli.

Baskicji se takođe nalaze u katastrofalnom ritmu i pauza od dve nedelje je došla u pravo vreme za njih jer ne znaju za pobedu već pet kola. Za vreme te negativne serije osvojili su samo dva boda, a dodatno poražavajuća činjenica je da su na tih pet utakmica postigli samo dva gola.

Što se tiče međuosbnih duela, Viljareal je na poslednja tri obračuna ovih timova na ''Keramici'' slavio, a mi verujemo da će to i večeras učiniti.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,02)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)