FEJENORD PUCA IZ SVIH ORUŽJA: Da li je Lacio istrošio sreću u Ligi šampiona?

V.M.

25. 10. 2023. u 10:01

U okviru grupe ''E'' najjačeg evropskog takmičenja, fudbaleri Fejenorda će ugostiti nebeskoplave iz Rima (18.45).

ФЕЈЕНОРД ПУЦА ИЗ СВИХ ОРУЖЈА: Да ли је Лацио истрошио срећу у Лиги шампиона?

FOTO: Profimedia

Fejenord i Lacio se jako dobro poznaju pošto ih je žreb spojio i prošle godine, samo u grupnoj fazi Lige Evrope. Ostvarili su po jednu pobedu, obe na domaćem terenu, a holandski šampion se nada da će ponovo savladati ''nebeskoplave'' i tako napraviti veliki korak ka nokaut fazi grupne Lige šampione u kojoj se takmiči po prvi put još od 2017. godine.

Izabranici Arne Slota su na otvaranju takmičenja savladali Seltik sa 2:0, a nakon toga su nesrećno poraženi u Madridu od Atletika (2:3) i trenutno se nalaze na trećem mestu u grupi ''E''.

Fejenord je poznat po svojoj napadačkoj igri koju gaji pod mladim holandskim stručnjakom. Postigao je čak 36 golova na 11 utakmica u svim takmičenjima i večeras će pokušati da iskoristi huk sa tribina ''De Kajpa'' da dođe do novog vrednog trijumfa.

Vredi napomenuti da je domaćin bio bez svog najboljeg igrača Santijaga Himeneza u uvodna dva kola zbog odrađene suspenzije i strelac 13 pogodaka na devet ovosezonskih utakmica će večeras imati priliku da debituje u Ligi šampiona.

Sa druge strane, Lacio je slavio na četiri od poslednjih pet duela u svim takmičenjima tako da u veoma dobroj atmosferi dolazi u Roterdam.

Lacijali su već na čuven način osvojili bod u prvom kolu kada je golman Provedel poravnao u završnici meča protiv Atletika, a nakon toga su odneli tri boda sa ''Seltik parka'' pogotkom Pedra u 95. minutu (1:2).

''Nebeskoplavi'' su trenutno drugi na tabeli sa četiri osvojena boda i ako bi danas neporaženi napustili ''De Kajp'' napravili bi veliki korak ka nokaut fazi.

Očekujemo napetu i dinamičnu igru klubova koji dolaze iz različitih fudbalskih kultura i verujemo da uzbuđenja neće izostati.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov