"SVRAKE" GUBE DAH: Linkoln igra promenljivo cele sezone

O. M.

07. 11. 2023. u 10:14

NOTS KAUNTI gostuje Linkolnu u trećem kolu engleskog Liga trofeja. Utakmica se igra na stadionu LNER u Linkolnu od 20 časova.

СВРАКЕ ГУБЕ ДАХ: Линколн игра променљиво целе сезоне

Profimedia

Posle prva dva kola na tabeli grupe 7 vodi Derbi sa šest bodova, Linkoln je sa tri na deobi druge pozicije sa juniorima Vulverhemptona, dok je Nots kaunti poslednji bez bodova.

Linkoln od početka sezone igra po sistemu toplo-hladno. Sada su u nizu od tri utakmice bez pobede. Pre tri dana ispali su iz FA kupa od Morkomba porazom sa 2:1 kod kuće, dok su u Ligi jedan izgubili prošlog utorka od Oksforda.

Trenutno su na tabeli Lige jedan na devetoj poziciji sa 22 boda, četiri manje od šeste pozicije koja vodi u doigravanje za Čempionšip.

Nots kaunti je posle dobrog starta sezone zapao u rezultatsku krizu tokom oktobra iz koje se polako izvlače. Svrake su za vikend uspešno startovale u Kupu pobedivši Krouli sa 3:2, ali su u prethodnoj rundi Lige dva kod kuće izgubili od Reksama koji se tako bodovno izjednačio s njima na deobi druge i treće pozicije, a tim je Stokport uvećao svoje vođstvo na čelu tabele na pet bodova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 1.90

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost