FILADELFIJA NA KORAK OD PLASMANA U ČETVTFINALE: Može li ekipa iz Masačusetsa da produži seriju?

V.M.

08. 11. 2023. u 11:30

U drugoj utakmici osmine finala plej-ofa MLS lige, Nju Inglend će dočekati Filadelfiju.

ФИЛАДЕЛФИЈА НА КОРАК ОД ПЛАСМАНА У ЧЕТВТФИНАЛЕ: Може ли екипа из Масачусетса да продужи серију?

Foto Profimedia

Ovi timovi su zauzeli četvrto i peto mestu Istočne konferencije u regularnom delu takmičenja, pa su ukrstili koplja već u osmini finala plej-ofa.

Za razliku od evropskih takmičenja, format MLS plej-ofa je više po ugledu na NBA, MLB i NHL, pa dalje ne prolazi ekipa koja bude bolja u dvomeču, nego koja prvi ostvari dve pobede.

Trenutno je bliže tome Filadelfija koja je pred svojim navijačima napravila korak ka četvrtfinalu slavivši sa 3:1.

Sve je bilo jasno već u 37. minutu kada su momci iz grada bratske ljubavi vodili sa 3:0, a u drugom poluvremenu je Bou samo oblažio poraz svoje ekipe.

Večeras se serija seli u Masačusets gde će Nju Inglend biti pod velikim pritiskom da ostvari pobedu kojom bi produžio seriju.

Vetar u leđa ekipi iz Bostona daće njihovi navijači koji su to radili tokom čitave sezone i tome svedoči podatak da su imali jedan od boljih domaćin terena sa 12 ostvarenih pobeda na 16 odigranih mečeva.

Generalno tokom čitavog prvenstva ovi timovi su igrali utakmice sa velikim brojem pogodaka, a mi očekujemo da to ponovo bude slučaj.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1+&2+ (kvota 1,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NEVIĐEN TRILER U FINALU ABA LIGE: Zvezda dobila Partizan u neverovatnom derbiju!

NEVIĐEN TRILER U FINALU ABA LIGE: Zvezda dobila Partizan u neverovatnom derbiju!

Crvena zvezda je povela sa 1:0 u finalu ABA lige nakon što je u prvoj utakmici, pred svojom publikom u nekadašnjem "Pioniru", pobedila Partizan - konačan rezultat bio je 83:82 posle mnogo uzbuđenja i dvoiposatne košarkaške drame. Isti rivali će u istom, skroz crveno-belom ambijentu, igrati u sredu od 19.30, a šampion "Jadrana" će postati ekipa koja dođe do tri trijumfa.

13. 05. 2024. u 23:01 >> 23:01

Komentari (0)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)