VLAHOVIĆ PONOVO OD PRVOG MINUTA NA TERENU? Srbin je tradicionalo raspožen protiv gostiju sa Sardinije

V.M.

11. 11. 2023. u 10:15

U jednoj od tri utakmice subotnjeg programa Serije A, Juventus će pokušati da bar privremeno preuzme prvo mesto na tabeli kada dočeka Kaljari (18:00).

ВЛАХОВИЋ ПОНОВО ОД ПРВОГ МИНУТА НА ТЕРЕНУ? Србин је традиционало распожен против гостију са Сардиније

FOTO: Tanjug/AP

Iako mnogi to nisu očekivali nakon katastrofalne sezone, Juve je ove jedan od glavnih kandidata za titulu. Trenutno je drugi na tabeli i zaostaje samo dva boda za vodećim Interom.

Po starom italijanskom zavetu, Alegri je zategao zadnju liniju tima koja igra fenomenalno u poslednje vreme. ''Stara dama'' je u proteklih šest kola osvojila čak 16 bodova, a još je impresivnije to što nije primila nijedan gol na tim mečevima.

Domaćin se trenutno nalazi u seriji od četiri vezane pobede, a poslednju u nizu ostvarili su na teškom gostovanju u Firenci protiv Fioretnine koju su savladali sa 1:0.

Zanimljivo da je da su pre toga istim rezultatom bili bolji od Milana, odnosno Verone, a poslednji put dva gola su postigli protiv Torina (2:0).

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović je proteklog vikenda započeo sa klupe, što je takođe bio slučaj i protiv Milana, ali očekuje se da mu Alegri danas pruži šansu od prvog minuta jer je u svojoj karijeri čak pet puta tresao mrežu Kaljarija protiv kojeg je postigao svoj prvi gol u Seriji A.

Sa druge strane, nakon slabog otvaranja sezone, formu je pronašao i Kaljari koji je slavio na poslednje dve ligaške utakmice i tako pobegao iz zone ispadanja.

Prvo je savladao Frozinone nakon velikog preokreta (4:3), a zatim i Đenovu (2:1), pa se sada nalazi na 17. mestu sa poenom viška u odnosu na Empoli koji je prvi tim ispod crte.

Između tih mečeva tim sa Sardinije je porazio i Udineze u Kupu Italije tako da u odličnoj atmosferi dočekuje večerašnji meč.

Ipak, Juve je nanizao četiri pobede protiv večerašnjeg rivala koji ima jednu od najgorih odbrana lige sa 22 primljena gola i verujemo da će ona ponovo kapitulirati na ''Alijanc stadionu''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)