NEKADA ŠAMPION, A SADA GRCA U ZONI ISPADANJA: ''Sive sove'' ne znaju za pobedu već četiri kola

V.M.

27. 11. 2023. u 09:29

U okviru 13. kola turskog prvenstva, fudbaleri Bašakšehira će ugostiti Pendikspor. Meč se igra od 18 časova na stadionu ''Bašakšehir Fatih Terim''.

НЕКАДА ШАМПИОН, А САДА ГРЦА У ЗОНИ ИСПАДАЊА: Сиве сове не знају за победу већ четири кола

Foto: Profimedia

U sezoni 2019/20 domaćini su osvojili svoju prvu titulu, ali od tada nikako da se vrate u sam vrh turskog fudbala, a ove godine igraju posebno loše te se nakok 12 kola nalaze u zoni ispadanja sa samo dve ostvarene pobede i devet sakupljenih bodova.

Poslednji trijumf zabeležili su početkom oktobra, tako da poste više od mesec i po dana, a glavni razlog za to je katastrofalna igra u napadu Bašakšehira.

Popularne ''sive sove'' su samo osam puta tresle mrežu protivnika u dosadašnjem toku prvenstva, tako da u proseku postižu manje od jednog gola po meču.

Današnji rival biće im Pendik koji je prvi iznad crte, ali čak i da trijumuju ne mogu ga preteći jer im beži četiri boda.

Što se tiče gosta, on je ove godine ušao u elitu i cilj mu je da opstane u njoj. Može se reći da mu za sad dobro ide, ali tek ga očekuju velike bitke u borbi za opstanak.

Pendik je značajno podigao formu u poslednje vreme i na minula četiri meča je ostvario tri pobede, tako da sa velikom dozom samopouzdanja dolazi u Istanbul i verujemo da će postići barem jedan gol na večerašnjem duelu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: G1+ (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)