"ŠEŠIRDŽIJE" NIKAKO DA SE VRATE U FORMU: Zmajevima dobro ide na svim frontovima

O. M.

13. 12. 2023. u 14:19 >> 14:19

STOKPORT dočekuje Alderšot u revanšu drugog kola engleskog FA kupa. Utakmica se igra na "Edžli parku" od 20 časova i 45 minuta.

ШЕШИРЏИЈЕ НИКАКО ДА СЕ ВРАТЕ У ФОРМУ: Змајевима добро иде на свим фронтовима

FOTO: Profimedija

Prvi meč odigran na "Rikriejšn graundu" u Alderšotu završen je rezultatom 2:2. Domaći su prvi poveli početkom utakmice, da bi gosti posle ranog izjednačenja i preokrenuli početkom drugog dela. Ipak je Alderšot uspeo da izbori revanš golom sredinom drugog poluvremena.

Stokport je lider Lige dva, ali se velika prednost koju je imao polako topi jer u poslednje vreme ekipa iz Južnog Mančestera igra očajno. Imaju samo jednu pobedu u poslednjih sedam utakmica u svim takmičenjima.

Pre četiri dana jedva su izbegli poraz od Morkamba koji je pre toga izgubio četiri uzastopne utakmici u četvrtom razredu engleske fudbalske piramide.

S druge strane, Alderšot je u usponu forme. Izgubio je samo dve od poslednjih deset utakmica u svim takmičenjima, prošao u šesnaestinu finala FA Trofeja i izbio na šesto mesto na tabeli Nacoinalne lige, sa samo šest bodova zaostatka za trećeplasiranim Barnetom i mestom koje vodi direktno u Ligu dva.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)