VERONI POD HITNO POTREBNA POBEDA ZA BEG SA DNA: Može li do sva tri boda protiv novajlije na svom ''Bentegodiju''?

V.M.

23. 12. 2023. u 12:07

U borbi timova koji se nalaze u donjem domu tabele Serije A, Verona će ugostiti Kaljari (18:00).

ВЕРОНИ ПОД ХИТНО ПОТРЕБНА ПОБЕДА ЗА БЕГ СА ДНА: Може ли до сва три бода против новајлије на свом Бентегодију?

Foto: Profimedia

Domaćin je prošle godine osigurao opstanak u doigravanju kada je bio bolji od Specije, a izgleda da će se i ove sezone grčevito boriti za njega.

Ostvarila je samo dve pobede u dosadašnjem delu takmičenja, pa i ne čudi što se nalazi na prestposlednjoj poziciji, ali ima priliku da pobegne iz zone ispadanja jer ima samo dva boda manje od Udinezea koji je prvi tim iznad crte.

Najveći problem ekipi sa Bentegodija je postizanje golova, samo 13 puta su tresli mrežu do sada, ubedljivo najmanje od svih timova u Seriji A.

Sa druge strane, Kaljari se pod trenerskom palicom svoje legende Klaudija Ranijerija vratio u elitu. Iskusni stručnjak ponovo pokazuje svoju klasu jer se njegovi izabranici nalaze izvan zone ispadanja, iako po individualnom kvalitetu igrača imaju jedan od najgorih timova u ligi.

Proteklog vikenda gosti su mogli boda u Napulju, ali su poteklli u drugom poluvremenu i na kraju su poraženi rezultatom 2:1.

Generalno gledano Kaljari većinu svojih bodova osvaja na Sardiniji, jer je na osam utakmica van svog stadiona doživeo šest poraza uz dva remija, što znači da i dalje nema pobedu na strani ove sezone.

Očekujemo jedan ujednačen meč u kojem verujemo da ćemo videti podelu bodova.

NAŠ TIP: X (kvota 3,30)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)