NAŠI PREDLOZI: "Tip" - tiket za subotu

V.M.

30. 12. 2023. u 08:35

ZANIMLjIVE utakmice igraju se širom Evrope ove subote, a redakcija TIP-a vam je spremila četiri predloga za danas.

НАШИ ПРЕДЛОЗИ: Тип - тикет за суботу

Foto: Profimedia

Subota

13.30 Seltik - Rendžers |1+&2 (1,55)

16.00 Aston vila - Barnli 1X&|1+&||1+ (1,70)

16.00 Mančester siti - Šefild junajted 1&3-6 (1,62)

20.45 Juventus - Roma |XvX (1,67)

Ukupna kvota: 7,13

Tiket započinjemo čuvenim ''Old firm'' derbijem, Seltik i Rendžers su napadački raspoloženi u prvenstvu i očekujemo golove.

Aston vila je ispustila dva gola prednosti protiv Junajteda, pre toga je kiksnula protiv Šefilda, tako da bi uz golove oprezno odigrali duplu šansu na nju protiv Barnlija koji ne bi smeo da odnese čitav plen sa ''Vila parka''.

Siti je preokrenuo protiv Evertona i mora da iskoristi kiks Arsenala koji je izgubio od Vest hema kako bi se priključio borbi za titulu.

Jako bitan meč za Juve i Romu, veliki derbi koji zatvara 18. kolo Serije A. Očekujemo taktičko nadmudrivanje Alegrija i Morinja, te očekujemo veoma tvrdu utakmicu. 

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost