KLOP NAJAVIO ODLAZAK IZ LIVERPULA: Kako li će igrači reagovati na to u nastavku sezone?

V.M.

28. 01. 2024. u 07:42

FUDBALERI Liverpula nemaju mnogo vremena da razmišljaju o izjavi njihovog menadžera koji će napustiti klub na leto jer od 15:30 dočekuju Norič u okviru četvrtog kola FA kupa.

КЛОП НАЈАВИО ОДЛАЗАК ИЗ ЛИВЕРПУЛА: Како ли ће играчи реаговати на то у наставку сезоне?

FOTO: Tanjug/AP

Liverpulovo proslavljanje plasmana u rekordno 14. finale Liga kupa sredinom nedelje prekinuto je na šokantatn način.  Kao grom iz vedra nema odjeknulo je će njihov voljeni menadžer Jirgen Klop napustiti kormilo na kraju sezone. 

Klop je u iskrenom intervjuu izrazio ljubav prema klubu, gradu i navijačima, ali je priznao da mu ponestaje energije, što je glavni razlog njegovog odlaska.

Nemac je jedan od najboljih menadžera u istoriji engleskog velikana, čak osam godina ga je predvodio kraj aut linije i osvojio sve što se osvojiti može, ali izgleda je došlo vreme za rastanak.

Ipak, još može produbiti trag koji je ostavio u ovom klubu jer se njegova četa uspešno bori na četiri fronta ove sezone i može da osvoji još nekoliko trofeja do svog odlaska i tako dodatno napuni vitrinu na ''Enfildu''.

Redsi su se sredinom nedelje plasirali u finale EFL kupa izbacviši Fulam ukupnim rezultatom 3:2, a danas će u FA kupu pokušati da se dokopa osmine finala protiv Noriča.

Pored toga, domaćin je prvi na tabeli Premijer lige i plasirao se u osminu finala Lige Evrope i biće veoma zanimljivo videti kako će igrači reagovati na odluku Klopa da napusti klub na kraju sezone.

Jedno je sigurno, navijači će biti uvek uz njih i nemačkog stručnjaka i pružiće im enormnu podršku u drugom delu kampanje.

Danas će ugostiti ''kanarince'' koji su odlično započeli 2024. godinu i bili su neporaženi na pet utakmica sve do proteklog vikenda kada ih je savladao Lids.

I pored toga, atomsfera je dobra u redovima Noriča koji zna da je veliki autsajder na ''Enfildu'' i da nema šta da izgubi na susretu četvrtog kola FA kupa.

Ukoliko ispadnu iz najstarijeg fudbalskog takmičenja na svetu to i ne mora biti toliko loša stvar za njih jer se onda mogu fokusirati na Čempionšip, u kojem su trenutno deveti, i napasti povratak u elitu preko plej-ofa.

Što se tiče izostanaka, kod domaćina će sada već standardno meč propustiti Matip, Cimikas, Salah, Alkantara i Endo, dok će sa druge strane gosti biti bez Sardženta, Roua i Beta.

Atmosfera će biti izuzetna na ''Enfildu'' i očekujemo ubedljiv trijumf Liveprula.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1-1&3+ (kvota 1,71)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave