"LAVOVI SA SAN MAMESA" SE VRATILI NA POBEDNIČKU STAZU:"Žuta podmornica" nastavlja da tone sve dublje

O. M.

28. 01. 2024. u 12:07

ATLETIK BILBAO gostuje Kadizu u 22. kolu španske La lige.

ЛАВОВИ СА САН МАМЕСА СЕ ВРАТИЛИ НА ПОБЕДНИЧКУ СТАЗУ:Жута подморница наставља да тоне све дубље

Foto: EPA-EFE/Mariscal

Domaći tim je u seriji od 19 utakmica bez pobede u svim takmičenjima, koja je počela sredinom septembra porazom od današnjeg rivala. Bilo je 3:0 za "lavove" na njihovom "San Mamesu". Od tog momenta Kadiz je osvojio osam bodova, a Bilbao 34.

Pri tome, "žuta podmornica" je ispala iz Kupa Kralja, a Bilbao je stigao do polufinala i to preko Barselone koju je eliminisao pre četiri dana.

Kadiz je većinu bodova ove sezone osvojio na svom "Nuevo Mirandilja" stadionu, 11 od ukupno 15, ali ni ovde se nisu radovali od prvog septembra kada su sa 3:1 pobedili Viljareal.

Bilbao je prošle nedelje izgubio od Valensije u gostima, to je njihov prvi poraz još od oktobra kada su izgubili od Barselone. Oba puta bilo je 1:0 za domaćine.

Trener "lavova" Ernesto Valverde imao je razloga da se raduje što je Gana ispala sa Afričkog kupa nacija jer je to značilo i povratak Injakija Vilijamsa u klub, što je on obeležio trećim golom u pobedi nad Barselonom.

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,85)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!