TEŽAK ZADATAK ZA BARSU: ''Plavo-beli'' se nalaze u zavidnoj formi

V.M.

03. 02. 2024. u 11:25

U okviru 23. kola španske La lige Barselona će gostovati razigranom Alavesu na ''Mendiorozi'' (18:30).

ТЕЖАК ЗАДАТАК ЗА БАРСУ: Плаво-бели се налазе у завидној форми

FOTO: Tanjug/AP

Domaćin igra sjajno u novoj godini, vezao je tri pobede, a danas ima priliku da po prvi put u svojoj istoriji upiše četiri uzastopna trijumfa u La ligi.

Redom je bio bolji od Sevilja, Kadiza i Almerije, a ono što je najbitnije za Alaves je to da je utekao iz opasne zone i sada ima deset poena prednosti u odnosu na Kadiz koji je prvi tim ispod crte.

Tvrd fudbal se igra na ''Mendiorozi'' ove sezone, pogotovo u poslednje vreme jer su se minula četiri susreta na ovom stadionu završavala rezultatom 1:0.

Nakon razočaravajućeg poraza protiv Viljareala (3:5) posle kojeg je Ćavi najavio odlazak sa klupe na kraju sezone, Barsa se vratila na pobedničku stazu sredinom nedelje.

Bila je bolja od Osasune na ''Monžuiku'', a jedini gol na meču postigao je Vitor Roke kojem je to bio prvenac u dresu blaugrane nakon što je početkom januara pojačao katalonskog velikana u transferu vrednom preko 60 miliona evra iz Atletiko Paranensea.

Generalno gledano, Barselona igra dosta dobro u 2024. godini, ali zbog slabih rezultata iz prvog dela kampanje zaostaju čak deset bodova za vodećim Real Madridom.

Takođe, Ćavija četa nema poraz na gostovanjima ove sezone, mada je na deset mečeva odigrala čak pet remija uz isto toliko pobeda.

Barsa je savladala Alaves posle preokreta sa 2:1 sredinom novembra, a mi verujemo da će i večeras doći do tri boda.

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,00)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)