"OVNOVI" JURE PROMOCIJU: "Rovčice" u opasnosti da skliznu u "crvenu zonu"

O. M.

10. 02. 2024. u 12:50

DERBI kaunti dočekuje ekipu Šruzberija na svom "prajd parku, ove subote od 16 časova.

ОВНОВИ ЈУРЕ ПРОМОЦИЈУ: Ровчице у опасности да склизну у црвену зону

Profimedia

Reč je o utakmici 32. kola engleske Lige jedan. "Ovnovi" su drugi na tabeli sa 59 bodova i da im se nisu desila dva kiksa u poslednjih pet kola (remi bez golova protiv Linkolna i još neočekivaniji poraz od davljenika Redinga) sada bi bili prvi na tabeli.

Ovako su drugi iza lidera Portsmuta koji im beži četiri boda, ali više ih briene što im u trci za drugu poziciju za vrat duvaju Bolton, sa bodom manje i Piterboro sa tri boda manje. Bolton je odigrao i dve utakmcie manje, tako da je Derbiju ugrožena i pozicija dva koja poput prve vodi direktno u Čempionšip, a to i bila je ambicija "ovnova" uoči početka sezone.

Nije daleko iza ni Barnsli (tri boda i meč manje) pa ljubitelje fudbala, naročito nižerazredni engleskog, očekuje uzbudljiva završnica, kao i uvek, trećeg razreda engleskog fudbala.

Zanimljivo je da poslednja četiri meča između Derbija i Šrusberija "ovnovi" nemaju pobedu. Dva meča završena su neodlučeno a dva puta su slavile "rovčice".

Šruzberi je inače 17, na tabeli sa 33 boda, samo tri više od prvog ispod crte, Port vejla. U poslednjih deset utakmica zabeležili su samo dve pobede, nad Flitvudom i Nortamptonom, uz osam poraza, uključujući i onaj u Ef-Ej kupu od Reksama.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,47)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)