ARSENAL NASTAVLJA POHOD NA TITULU KOJU ČEKA 20 GODINA: Gostovanje fenjerašu ne bi smelo da bude problem za razigrane ''tobdžije''

V.M.

17. 02. 2024. u 08:15

U standardnom premijerligaškom terminu od 16 časova fudbaleri Barnlija će ugostiti Arsenal na ''Turf muru''.

АРСЕНАЛ НАСТАВЉА ПОХОД НА ТИТУЛУ КОЈУ ЧЕКА 20 ГОДИНА: Гостовање фењерашу не би смело да буде проблем за разигране тобџије

FOTO: Tanjug/AP

Posle slabih igara u decembru mesecu, gosti su se konsolidovali za vreme kratke zimske pauze i ponovo pružaju sjajne paritije.

Arsenal je vezao četiri prvenstvene pobede i u potpunosti se priključio borbi za titulu jer je izjednačen po broju bodova sa Sitijem, dok im vodeći Liverpul beži dva poena.

Treba istaći da su tobdžije i redsi odigrali meč više od građana koji su po kladionicama i dalje glavni favoriti za osvajanje četvrte uzastopne titule, a ono što je sigurno je da nas očekuje veoma zanmiljiva borba do samog kraja i možda prva nakon dosta vremena u kojoj će se tri tima boriti za tron.

Četa Mikela Artete puca od samopozdanja, a najbolji primer toga videli smo proteklog vikenda kada su na ''London stadionu'' počistili Vest hem, ekipu koja ih je već dva puta savladala ove sezone.

Meč je bio gotov na poluvremenu kada su izabranici baskijksog stručnjaka vodili sa 4:0, a u drugom poluvremenu su samo podebljali prednost i ostvarili najubeljiviju pobedu ove sezone, 6:0.

Postizanje golova više nije problem za Arsenal koji je za vreme pobedničkog niza čak 16 puta tresao mrežu, a njegovi napadači se nadaju novom raspucanom danu jer idu na noge Barnliju koji je primio 50 pogodaka do sada i ima jednu od najgorih odbrana u Premijer ligi.

Klaretsi su u velikom problemu, ne znaju za pobedu na poslednjih šest prvenstvenih mečeva i s obzirom kako izgledaju na terenu ne deluje da će skoro doći do trijumfa.

Generalno gledano, vrlo su malo prikazali od samog starta sezone, pa i ne čudi što su trenutno sa 13 osvojenih poena predzadnji na tabeli.

Pored veoma loše odbrane, ovaj tim se muči i napadački, samo 25 puta je tresao mrežu protivnika i jedino je poslednjeplasirani Šefild postigao manje golova od njega.

Što se tiče izostanaka, domaćin će biti bez Bejera, Fostera, Koleša i Redmonda, dok će sa druge strane meč propustiti Parti, Timber i Vieira, a pod znakom pitanja su Žezus, Smit Rou, Tomijasu i Zinčenko.

Kada Barnli igra sa timoviva iz vrha tabele redovno upisuje poraze uz koje prima barem dva gola, a ako na to dodamo formu Arsenala i to da su tobdžije na međusobnom duelu u prvom delu sezone slavile sa 3:1  dvojka pojačana golovima bi trebala da bude fiks.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&3+ (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!