''PEVCI'' BI DA SE OSVETE ''VUKOVIMA'': Totenhem želi u Ligu šampiona!

V.M.

17. 02. 2024. u 10:35

U okviru 25. kola Premijer lige fudbaleri Totenhema će u prestonici ugostiti Vulverhempton (16:00).

ПЕВЦИ БИ ДА СЕ ОСВЕТЕ ВУКОВИМА: Тотенхем жели у Лигу шампиона!

Foto: EPA-EFE/VINCE MIGNOTT

Domaćin u poslednje vreme režira samo drame na fudbalskim terenima širom Engleske. Nakon što je primio gol u Evertona u poslednjim trenucima za 2:2, na isti način je savladao Brajton pogotkom Brenana Džonsona u 96. minutu (2:1).

Fudbal kakav forsira Angelos Posetkoglu je takav, njegovi izabranici igraju napadački, izuetno otvoreno i često je pojava na utakmicama pevaca ove sezone da se meč odlučuje u poslednjim momentima.

Navijači su zadovoljno time što je iskusni Australijanac doneo u klub i ako pogledamo tabelu videćemo da beleži odlične rezultate jer je Totenhen trenutno četvrti sa 47 osvojenih bodova i nalazi se na dobrom putu da se vrati u Ligu šampiona.

Goleade su redovna pojava kada igraju momci iz severnog Londona, a najbolje o tome svedoči činjenica da je na njihovih poslednjih pet mečeva dolazila igra GG&3+.

Sa druge strane, Vulverhempton je proteklog vikenda poražen od Brentforda (0:2), a da stvar bude još gora ostali su bez prvog centrafora Mateuša Kunje koji je ranije napustio meč zbog povrede i odsustovaće nekoliko nedelja.

Za goste se može reći da su jedno od najprijatnijih iznenađenja ovogodišnje Premijer lige, mnogi su očekivali da će se boriti za opstanak, ali trener Gari O'Nil radi sjajan posao i njegova ekipa se nalazi na veoma solidnom 11. mestu na tabeli.

Glavna odlika ove ekipe je brza tranzicija iz odbrane u napad, umeju često da naude protivnicima preko kontranapada, jedan su od bržih timova u ligi i znaju to da iskoriste.

U prvom delu sezone današnji rivali su odigrali veoma zanimljiv meč, Totenhem je u poveo trećem minutu i sačuvao je tu prednost sve do sudijske nadoknade drugog poluvremena kada su Sarabija i Lemina doneli veliki preokret pogocima u 91. odnosno 96. minutu.

Pored gostiju koji će biti bez Kunje probleme sa izostanicma ima domaćin. Preko nedelje je ostao bez startnih bekova Pora i Udogija, tako da će se na terenu naći Ben Dejvis i Emerson Rojal.

NAŠ TIP: 1&GG (kvota 2,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)