ELČE ŽELI EKSPRESAN POVRATAK U LA LIGU: Alkorkon posustaje u borbi za opstanak

O. M.

04. 03. 2024. u 11:49

U poslednjem meču 29. kola španske druge La Lige, Elče dočekuje Alkorkon.

ЕЛЧЕ ЖЕЛИ ЕКСПРЕСАН ПОВРАТАК У ЛА ЛИГУ: Алкоркон посустаје у борби за опстанак

EPA-EFE/Manuel Lorenzo

Elče se prošle godine takmičio u La ligi primeri, od koje su se oprostili mnogo pre kraja šampionata. Međutim, Elče je od početka sezone u Segundi pokazao najviše ambicije i sada je jedna od ekipa koje se bore za sam vrh. 

Trenutno zauzimaju mesto koje vodi u baraž za popunu La lige, ali im ni prva dva mesta nisu nedostižna.

Pred ovaj meč su na petom mestu na tabeli, što vodi u „plej-of” za ulazak u viši rang, ali mu drugoplasirnai Eibar beži samo pet bodova.

Alkorkon se posle 28 odigranih kola nalazi u zoni ispadanja, tačnije na 20. mestu, sa dva boda manje od Kartahene, koja je prvi tim "iznad crte".

Uz to, sa ukupnom gol-razlikom 22:38, gosti su među najslabijim ekipama lige u oba segmenta, kako u odbrani, tako i u napadu, pa je borba za opstanak logičan sled događaja.

Ne ide im naruku ni sadašnja forma, s obzirom na to da su u prethodnih pet kola zabeležili samo jedan trijumf. Ipak, to je bila važna pobeda jer je savladan jedan od direktnih konkurenata u borbi za opstanak ekipa Andore. 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov