VREME JE DA DOMAĆIN PRORADI: Kokimbo se uzalud pojačavao

O. M.

28. 03. 2024. u 12:31

AUDAKS dočekuje Kokimbo u šestom kolu čileanske Primere. Utakmica koja se može nazvati derbijem začelja, iako je možda još rana faza takmičenja, igra se od 22 časa po našem vremenu na stadionu "Bisentenario de la Florida" u Santjagu.

ВРЕМЕ ЈЕ ДА ДОМАЋИН ПРОРАДИ: Кокимбо се узалуд појачавао

Foto: Profimedia

"Italikosi" su se prošle godine jedva izvukli u borbi za opstanak, a kako sada stvari stoje i uprkos najavama iz kluba, isto ih čeka i ove sezone.

Posle pet odigranih kola u novoj sezoni, Audaks Italiano je osvojio samo četiri boda, dva više od Kobresala koji se nalazi u zoni ispadanja. Jedina svetla tačka u sezoni je pobeda od 2:1 protiv Nublensea u trećem kolu.

Domaći su dva puta primili po tri gola, što znači da je odbrana "šuplja" kao i prošle godine kada je upravo taj segment igre bio najlošiji.

U prošlom kolu su uz mnogo sreće uspeli da osvoje bod protiv U. Katolike. "Krstaši" su uputili 16 udaraca na gol, a oni samo jedan, ipak, utakmica je završena bez golova.

Kokimbo je ove sezone pojačao roster sa čak devetoricom stranaca, a posle pet kola čini se da su uludo bacili novac, jer je ekipa na 11. mestu. Čini se da je najveći problem ekipe što nemaju pravog vođu na terenu, što se naročito vidi u gostima gde nema ko da preuzme odgovornost.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,40) 

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!