''ŠUMARIMA'' GORI POD NOGAMA: Pod hitno su im potrebni bodovi u grčevitoj borbi za opstanak

V.M.

02. 04. 2024. u 12:18

FUDBALERI Notingem foresta će u okviru 31. kola Premijer lige dočekati Fulam (20.30).

ШУМАРИМА ГОРИ ПОД НОГАМА: Под хитно су им потребни бодови у грчевитој борби за опстанак

Foto Profimedia

Odlukom saveza zbog kršenja finansijskog fer-pleja domaćinima su oduzeta četiri boda, što ih je vratilo u zonu ispadanja pred prošlo kolo, ali ekspresno su se izdigli iz nje remijem sa Kristal palasom (1:1).

Ipak, jedino što ih drži iznad crte je bolja gol-razlika u odnosu na Luton sa kojim su izjednačeni po broju osvojenih bodova i jasno je da ćemo u samoj završnici sezone gledati izuzetno zanimljivu borbu za opstanak.

Notingemu će glavni cilj biti osvajanje bodova pred svojim navijačima, pošto je ''Siti graund'' često umeo da bude neugodno gostovanje znatno jačim ekipama od Fulama koji danas dolazi na njega. 

Mada, gosti iz Londona se nalaze u odličnoj formi pred ovaj meč jer su na poslednjih deset utakmica osvojili čak deset bodova i u jednoj su od boljih formi u Premijer ligi.

Zahvaljujući njoj izdigli su se iz donjeg doma i sada su poprilično sigurni na 12. mestu.

U prvom delu sezone Fulam je dominantno savladao Notingem sa 5:0, a danas verujemo da ćemo gledati dosta zanimljiviju utakmicu i da će Forest doći do barem jednog boda pred svojim navijačima.

NAŠ TIP: 1X (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?