DOSKORO U BUNDESLIGI, A SADA SE BORE ZA OPSTANAK U TREĆOJ LIGI: Da li se ''plavcima'' smeši treća uzastopna relegacija?

V.M.

19. 04. 2024. u 10:24

NA otvaranju 34. kola trećeg ranga nemačkog fudbala Sandhauzen i Arminija Bilefeld će se sastati na ''Hardvalt stadionu'' (19.00).

ДОСКОРО У БУНДЕСЛИГИ,  А САДА СЕ БОРЕ ЗА ОПСТАНАК У ТРЕЋОЈ ЛИГИ: Да ли се плавцима смеши трећа узастопна релегација?

Foto Profimedia

Teška vremena proživljava Arminija Bilefeld koja je do pre samo dve sezone bila deo Bundeslige, ali sada nakon dve uzastopne relegacije tavori u trećoj ligi.

Doskoro je bila i u zoni ispadanja, ali je sa osam osvojenih bodova u proteklih pet kola uspela da pobegne iz nje i trenutno zauzima 15. mesto sa šest poena prednosti u odnosu na Halešer koji je prvi tim ispod crte.

Ono što je karakteristično za Arminiju u poslednje vreme je da igra veoma tvrde mečeve i na šest vezanih utakmica ''plavih'' nisu viđena više od dva gola.

Sa druge strane, Sandhauzen se nalazi u grupi ekipa koje se bore za promociju, šesti je na tabeli i zaostaje samo tri boda za trećeplasiranim Dinamom iz Drezdena.

Mogao je biti i bolji na tabeli, ali forma mu nije na zavidnom nivou i sakupio je samo sedam bodova na poslednjih pet utakmica.

Za razliku od Arminije, utakmice Sandhauzena obiluju golovima i na njihova poslednja tri meča je viđeno čak 18 pogodaka.

Što se tiče međusobnih duela, u prvom delu sezone Arminija i Sandhauzen su odigrali 1:1 što im je bio treći uzastopni duel na kojem su oba tima zatresla mrežu.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,80)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)