SOSIJEDADU "PRIJALA" ELIMINACIJA IZ LIGE ŠAMPIONA: Ekipa srpskog reprezentativca nije izgubila nadu

O. M.

21. 04. 2024. u 09:28

HETAFE će ugostiti Real Sosijedad u 32. kolu španske La lige. Utakmica će se odigrati na stadionu Koliseum u južnom predgrađu Madrida,

СОСИЈЕДАДУ ПРИЈАЛА ЕЛИМИНАЦИЈА ИЗ ЛИГЕ ШАМПИОНА: Екипа српског репрезентативца није изгубила наду

Foto Profimedia

Tim za koji nastupa reprezentativac Srbije Nemanja Maksimović još nije izgubio sve šanse da se nađe u Ligi konferencija naredne sezone, ali bi ga poraz u današnjem susretu sa ekipom koja se bori za Ligu Evrope verovatno izbacio iz te trke.

Hetafe je svoje šanse značajno umanjio u poslednja dva kola, porazom kod kuće od Sevilje i remijem bez golova protiv Rajo Valjekana, pa sada Betis i Valensija beže devet odnosno osam bodova, ali uz utakmicu više. U subotu je Betis u međusobnom susretu pobedio Valensiju u gostima i tako je preskočio na sedmom mestu. Srećom po Hetafe, Bilbao je osvajanjem Kupa kralja otvorio još jedno mesto u Ligi Evrope preko Primere, pa će i osmoplasirani na jesen igrati evropski fudbal.

Sosijedadu je gust raspored od kraja januara do početka marta naplatio danak, ali se posle ispadanja iz Lige šampiona ekipa konsolidovala i vezala tri pobede da bi ih u prethodnom kolu protiv Almerije kasni penal i crveni karton koštali bodova protiv Almerije koja je izjednačila u 88. minutu sa bele tačke.

Trenber Imanol Algvasil bio je besan posle utakmice zbog olako izgubljena dva boda, ali je i dalje uveren da će Sosijedad zadržati poziciju koja vodi u Ligu Evrope.

NAŠ TIP: IXvX (kvota 1,62) 

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis