GRČEVITA BORBA ZA OPSTANAK U SERIJI A: Frozinone bodove spasa traži na svom terenu protiv najgore ekipe u ligi

V.M.

26. 04. 2024. u 07:45

NA otvaranju 34. kola Serije A gledaćemo mali derbi donjeg doma u kojem će Frozinone bodove spasa tražiti protiv Salernitane na ''Benito Stirpeu'' (20.45).

ГРЧЕВИТА БОРБА ЗА ОПСТАНАК У СЕРИЈИ А: Фрозиноне бодове спаса тражи на свом терену против најгоре екипе у лиги

Foto Profimedia

Idealnu priliku za to imaće večeras jer večeras na ''Bentio Stirpe'' dolazi najgora ekipa u Seriji A, odavno prežaljena Salernitana koja drži fenjer sa mizernih 15 bodova na svom saldu.

Gosti su tokom čitavog dela sezone zacementirani za dno tabele, ostvarili su samo dve pobede i primili čak 70 golova, tako da ne čudi što će gotovo sigurno igrati u Seriji B iduće sezone.

Postoji matematička šansa da će opstati u ligi, ali s obzirom na to da pet kola pre kraja zaostaju 13 bodova za Udinezeom, ona je skoro ravna nuli.

Takođe, ekipa iz Salerna je u opasnosti da obori negativni rekord po broju osvojenih bodova u jednoj sezoni koji trenutno drži Kjevo sa 17, tako da bi u završnici sezone trebalo barem da pokušaju da prebace tu granicu kako ne bi postali ''rekorderi''.

Što se tiče izostanaka sa današnjeg duela, domaćini će biti bez Bonifacija, Markiza i Ojona, a pod upitnikom su Harui, Ibrahimović, Kalai i Monterizi.

Gosti takođe imaju problema sa povredama i na ''Benito Stirpe'' dolaze bez Boatenga, Kandreve, Đombera, Kastanosa, Mađorea, Manolasa i verovatno Bulaj Die.

U prvom delu sezone ovi timovi su podelili plen rezultatom 1:1, a večeras očekujemo drugi ishod i pobedu domaćina koja mu je preko potrebna u borbi za opstanak.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,48)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)