ŠANGAJ JE NAPADAČKI BAŠ RASPOLOŽEN: ''Crveni orlovi'' su postigli čak 27 golova na uvodnih devet utakmica!

V.M.

10. 05. 2024. u 09:30

U okviru 11. kola kineskog prvenstva Šangaj port će ugostiti Čangčuen na ''Pudong fudbal stadionu'' (14:00).

ШАНГАЈ ЈЕ НАПАДАЧКИ БАШ РАСПОЛОЖЕН: Црвени орлови су постигли чак 27 голова на уводних девет утакмица!

Foto: Profimedia

Domaćin je veoma dobro otvorio sezonu, neporažen je nakon uvodnih devet kola i sakupio je 21 bod, međutim to nije dovoljno za prvo mesto koje trenutno drži njegov gradski rival Šenhua (26 poena) i deluje da će ovi timovi voditi glavnu reč u ovogodišnjoj borbi za titulu.

Ono što je Port dokazao u ovom uvodnom delu kampanje je to da se radi o napadači izuzento potentoj ekipi, postigli su čak 27 golova do sada, a najbolje izdanje do sada imali su u prošlom kolu kada su savladali Šenžen sa 6:0.

Sa druge strane, nakon slabog starta Čangčuen je počeo da igra bolje i sa četiri sakupljena boda iz poslednja dva kola uspeo je da pobegne iz zone ispadanja.

Trenutno je 14. na tabeli sa osam poena na svom saldu, isto koliko ima i Nantong koji je prvi tim ispod crte, ali ono što ga drži ispred njega je to što ga je savladao u prošlom kolu rezultatom 3:2 pa sada ima bolji međusobni skor.

Zanimljiva stvar kod gostiju je to da igraju znatno bolje na strani nego kod kuće i sedam od svojih osam bodova osvojili su na gostovanjima.

Ako pogledamo istorijat međusobnih duela, videćemo da je on na strani Šangaj porta koji je savladao Čangčuen na minula četiri susreta, a mi očekujemo da to učini i peti put.

NAŠ TIP: 1&3-6 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre Pariz 2024?

RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre "Pariz 2024"?

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godinu od svog početka, u februaru 2022, možda i ne čudi što Ukrajina ne želi da vidi ruske sportiste na međunarodnim takmičenjima. Ipak, iako je doneta odluka da Rusi mogu na ovogodišnje Olimpijske igre - Pariz 2024, može da se desi da jedan od poznatijih ruskih takmičara tamo ne učestvuje, upravo "iz ukrajinskog razloga".

20. 05. 2024. u 15:35

Komentari (0)

NOVI SNIMAK IZ ARENE: Evo šta se desilo kada su se u hodniku sreli Naneli i Lazarević (VIDEO)