POČINJE LUDILO! Spektakl u gradu anđela

TIP redakcija

10. 09. 2023. u 11:00

Posle pauze u liste se vraćaju mečevi NFL-a

ПОЧИЊЕ ЛУДИЛО! Спектакл у граду анђела

Foto: Tanjug/AP Photo/Adam Hunger

Nedelja:

19.00 BALTIMOR REJVENSI – HJUSTON TEKSANSI 1 (1,25)

Ekipa Baltimora doživela je veliko razočarenje jer prošle sezone nije uspela da se domogne ni plej-ofa. Tome je kumovala i povreda glavnog igrača, kvoterbeka Lamara Džeksona. Ove sezone cilj je makar doigravanje, a u tim je stigao nekadašnja velika zvezda, hvatač Odel Bekam junior. Sve sem pobede na otvaranju sezone za “rejvense” bila bi senzacija, pogotovo što Hjuston ni ove sezone neće imati velike ambicije.

22.25 LOS ANĐELES ČARDžERS – MAJAMI DOLFINS uk.p +50,5 (1,83)

Dve ekipe koje pretenduju da se nađu u Superbolu u februaru - ukrštaju koplja već u uvodnoj rundi. Oba tima ispala su lane u prvim rundama plej-of. Domaći su prošle sezone veliku muku mučili sa gomilom povređenih igrača, zbog čega nisu ostvarili velike domete. Takođe, i Majami je imao velike planove,ali su česte povrede kvotebeka Tue Tagovailoe izbacivale ekipu iz ritma. I jedni i drugi poseduju strašan napadački arsenal, što obećava atraktivnu utakmicu.

Utorak:

02.15 NjUJORK DžETSI – BAFALO BILSI uk. p+45,5 (1,88)

Njuork sanja Lombardijev trofej 55 godina, doveli su dvostrukog osvajača prstena Erona Rodžersa kako bi napali titulu. Ekipa je skockana po njegovom ukusu, a sve liči na prvu sezonu Tom Brejdija u Tampi kada su stigli do pehara. Ipak, veliki izazov imaju već u prvom kolu, protiv Bafala, koji već tri sezone ne uspeva da se probije u Superbol, a ovo je najverovatnije poslednja sezona u kojoj će uspeti da održe jak sastav na okupu.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)