CRNO-BELI SU U VELIKOM PROBLEMU: Željkovi puleni vade fleke protiv "bavaraca"!

M.M.

08. 02. 2024. u 15:11 >> 15:11

KOŠARKAŠI Partizana će u 26. kolu Evrolige ugostiti Bajern Minhen.

ЦРНО-БЕЛИ СУ У ВЕЛИКОМ ПРОБЛЕМУ: Жељкови пулени ваде флеке против бавараца!

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli su u velikim problemu, sebi su zakomplikovali situaciju u najelitnijem evropskom takmičenju i na terenu ne izgledaju dobro.

Poslednju utakmicu izabranici Željka Obradovića izgubili su u regionalnom šampionatu pred svojim navijačima. Aktuelni šampion ABA lige sastao se sa Splitom, a hrvatski predstavnik slavio je rezultatom 67:74. Trijumf Splićana bio je daleko ubedljiviji nego što to rezultat pokazuje.

Srpski stručnjak je želeo da odmori Pi-Džej Doužera i Kevina Pantera, ali to ga je skupo koštalo. Partizan nije mogao da pronađe pravo rešenje, igra je bila izuzetno spora i neefikasna, dok je odbrana bila katastrofalna u prvom poluvemenu.

U poraženom taboru nije bilo svetlih tačaka, najefikasniji je bio Džejms Naneli koji je imao 10 pogodaka. Frenk Kaminski i Mateuš Ponitka su ubacili po 8, dok su Danilo Anđušić, Aleksa Avramović i Zek Ledej dodali po 6.

Željko je jako nezadovoljan i to jasno pokazuje na svakoj utakmici, Bruno Kaboklo je bio jedan od nosioca na početku sezone, ali Brazilac trenutno igra epizodnu ulogu. Frenk Kaminski je dugo bio kritikovan, ali sada provodi veliki broj minuta na parketu.

Partizan je želeo da napadne jednu od prvih šest pozicija na kraju regularnog dela, međutim, to sada više nije realno. "Parni valjak" trenutno zauzima 11. poziciju i u poslednjih devet kola očekuje ga velika borba za plej-in.

Danas na megdan stiže ekipa koja nije opravdala očekivanja ove sezone. "Bavarci" su u dosadašnjem delu sezone upisali 10 pobeda i 15 poraza.

Pablo Laso ne može biti zadovoljan jer ima sastav koji i te kako ima kvalitet za top 10.

Verujemo da će domaćin na krilima publike upisati bitan trijumf.

NAŠ TIP: H1 -7,5 (kvota 1,93)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!