SRBIN DEBITUJE ZA NOVI NBA KLUB? Protivnik će mu biti jedan od najboljih košarkaša današnjice

V.M.

29. 02. 2024. u 12:47

ALEKSEJ Pokuševski mogao bi da debituje za Šarlot hornetse koji će sat vremena posle ponoći dočekati razigrane Milvoki bakse.

СРБИН ДЕБИТУЈЕ ЗА НОВИ НБА КЛУБ? Противник ће му бити један од најбољих кошаркаша данашњице

Foto Profimedia

Srbin je neslavno završio svoj period u Oklahoma Siti tanderima, proveo je četiri godine tamo, ali nije uspeo da se nametne i retko je imao zapaženu minutažu.

Karijeru će nastaviti u Šarlotu koji u završetku sezone nema za šta da se bori i fokusiran je na razvijanje košarkaša, tako da može biti prava sredina za talentovanog srpskog košarkaša.

Tamo će ga dočekati još jedan srpski reprezentativac Vasilije Micić, koji je skoro takođe iz Oklahome pojačao Hornetse i ima znatno veću ulogu nego što je to bio slučaj u Tanderima.

Ukoliko večeras debituje, naspram sebe će imati jednog od najboljih košarkaša današnjice Janisa Adetokumba, koji igra još jednu fenomenalnu sezonu i jedan je od glavnih konkurenata Nikoli Jokiću za MVP nagradu.

Njegov Milvoki je skoro promenio trenera i polako je počeo da hvata zalet pod Dokom Riversom kojem je trebalo malo vremena da sklopi kockice. 

Baksi su nanizali tri pobede, a poslednju su ostvarili upravo protiv Šarlota kojeg su dominantno savladali sa 123:85 pre par večeri.

Očekujemo novi rutinski trijumf gostiju koji će biti bez Krisa Midltona na večerašnjem duelu.

NAŠ TIP: hendikep 2 (-7,5) (kvota 1,48)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SRBIN NIJE BLISTAO  U ŠUTU ZA TRI POENA: Somborac daje gas u drugoj utakmici!