KAD VIDI JOKIĆA, NIJE MU DOBRO: Srbin tradicionalno igra odlično protiv jednog od najboljih defanzivaca lige

V.M.

29. 03. 2024. u 13:45

NAJBOLjI košarkaš današnjice će večeras imati novi obračun sa Rudijem Goberom kada se budu sastali Minesota i Denver (2.00).

КАД ВИДИ ЈОКИЋА, НИЈЕ МУ ДОБРО: Србин традиционално игра одлично против једног од најбољих дефанзиваца лиге

FOTO: Tanjug/AP

Nikola Jokić dominira NBA ligom ove godine i sigurno korača ka svojoj trećoj MVP nagradi regularnog dela sezone. Ubedljivo je najbolji košarkaš sveta, a danas će to ponovo imati priliku da pokaže protiv Rudija Gobera.

Iako je jedan od najkvalitetnijih defanzivaca u ligi, Francuz nikada nema odgovor i Jokić redovno postiže veliki broj poena kada se sastanu Denver i Minesota ili Juta, dok je Gober još branio boje "džezera".

Pravi primer toga videli smo u prošlogodišnjem plej-ofu kada su se sastali u prvoj rundi, Nagetsi su rutinski slavili sa 4:1 u seriji u kojoj je Srbin bio ubedljivo najbolji pojedinac na terenu.

Ove sezone su se današnji rivali susreli dva puta, a Jokić je na oba meča bio veoma dobar. Na prvom je ubacio 25 poena i uhvatio deset skokova, a u drugom je bio još dominantniji sa 35 koševa i 16 skokova.

Večerašnji susret je posebno bitan jer se ovi timovi bore za prvo mesto na Zapadu. Ono trenutno pripada Denveru koji ima skor 51-22, dok su Timbervulvsi treći sa 50 pobeda i 22 poraza.

Trebalo bi da gledamo veoma zanimljivu utakmicu i očekujemo novo dominantno izdanje najboljeg košarkaša sveta.

NAŠ TIP: +26,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!