KAO AVIONSKA PISTA: Pogledajte kako izgleda most koji je bio uništen u poplavama kod Kraljeva - Obećanje ispunjeno i pre roka (FOTO)

M. Škorić

25. 11. 2023. u 10:46

NEKOLIKO dana pre predviđenog roka, novi most preko Musine reke u Adranima, na Ibarskoj magistrali nedaleko od Kraljeva, juče je, u 13 sati, pušten u saobraćaj.

КАО АВИОНСКА ПИСТА: Погледајте како изгледа мост који је био уништен у поплавама код Краљева - Обећање испуњено и пре рока (ФОТО)

Foto: G. Šljivić

Vodena bujica u junu bila je nemilosrdna prema mostovima u Zapadnoj Srbiji. Osim mosta koji povezuje nekoliko čačanskog sela, srušena je i veza preko reke za meštane Adrana kod Kraljeva. Nakon što su radovi ubrzani taj most juče je pušten u saobraćaj.

Ovaj most služiće decenijama jer je urađen od najkvalitetnijih materijala, a ujedno je i bezbedniji i sigurniji za saobraćaj. Otvaranje mosta će mnogo značiti svim stanovnicima Adrana, Kraljeva, ali i ljudima koji Ibarskom magistralom nastavljaju do Čačka, autoputa Miloš Veliki i dalje.

Sinoć je u Kraljevu na predizbornom skupu liste "Srbija ne sme da stane" predsednik Aleksandar Vučić komentarisao situaciju o mostu u Adranima. On je napomenuo skandal koji je u pojedinim opozicionim medijima stvoren oko rušenja mosta u Adranima, iako je most već bio uništen prethodnim poplavama, ali i istakao da niko u istim tim medijima nije naglasio da je most obnovljen, jer kako kaže, gotovo "da ne postoji dobra vest", te se nikada ničiji trud ni rad ne poštuje.

Foto: G. Šljivić

Podsetimo, ministar građevinarstva, infrastrukture i saobraćaja Goran Vesić, zahvalio se radnicima koji su uradili odličan posao u teškim uslovima i dodao da će se nastaviti sa radovima na uređenju korita Musine reke.

BONUS VIDEO: PUTEVI ZA BUDUĆNOST - Pogledajte petu epizodu video-serijala "Novosti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)