PRETIO BIVŠOJ SUPRUZI, UGROZIO I ADVOKATA: Muškarac iz Velikog Gradišta u pritvoru, već osuđivan zbog nasilja u porodici

D. N.

14. 10. 2020. u 10:31

B.B. (32) iz okoline Velikog Gradišta, Osnovni sud odredio je pritvor od 30 dana zbog sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

ПРЕТИО БИВШОЈ СУПРУЗИ, УГРОЗИО И АДВОКАТА: Мушкарац из Великог Градишта у притвору, већ осуђиван због насиља у породици

Foto: D,. Novković

Ovo delo osumnjičeni je počinio početkom oktobra, nakon ročišta na kojem se odlučivalo o viđanju deteta koje ima sa bivšom suprugom. On je 7. oktobra, nezadovoljan ishodom ročišta, po izlasku iz suda uputio uvrede i pretnje bivšoj supruzi i njenom advokatu.

Sutradan je otišao na radno mesto bivše supruge i nastavio sa vređanjem, a onda je otišao i do njenog advokata. I njemu je pretio i vređao ga, a zatim, pri odlasku, snažno zalupio vratima. Tom prilikom otpala je kvaka, a vrata su se automatski zatvorila, pa je advokat ostao zarobljen u kancelariji.

Odmah je pozvao policiju, koja je vrata demontirala i oslobodila ga, a zatim uhapsila osumnjičenog. On je do sada već dva puta osuđivan zbog nasilja u porodici. Prvi put jer je tukao i maltretirao bivšu suprugu, a drugi put jer je tukao svoju majku i babu.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!