ODBIJEN PREDLOG ZA UKIDANJE PRITVORA KOLUVIJI Iznošenje odbrane zakazano za 9. decembar

N. B.

19. 11. 2020. u 11:36 >> 12:45

ODLUKOM tročlanog veća Specijalnog suda odbijen je predlog za ukidanje pritvora Predragu Koluviji, većinskom vlasniku poljoprivrednog dobra "Jovanjica", koji je sa još devet osoba optužen za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

ОДБИЈЕН ПРЕДЛОГ ЗА УКИДАЊЕ ПРИТВОРА КОЛУВИЈИ Изношење одбране заказано за 9. децембар

Foto fejsbuk

Sudija je saopštio da nema novih okolnosti kako bi mogli da donesu drugačiju odluku.

Naredni glavni pretres zakazan je za 9. i 10. decembar kada će optuženi početi sa iznošenjem odbrane. Prvi na redu biće Koluvija.

Pored Koluvije optuženo je još devet osoba -  Sergej Mrđa, koji je u bekstvu, zatim Vladan Živojinović, Branislav Miljević, Zdravko Milošević, Stevan Holić, Vule Bojović, Petar Živanović, Petar Hricaj i Boban Jovanović.


Prema optužnici Tužilaštva za organizovani kriminal, oni su od maja 2016. do novembra 2019. u staklenicima Privrednog društva "Jovanjica"uzgajali opojnu drogu kanabis. Prema važećim zakonskim propisima, dozvoljeno je gajiti samo sorte konoje koje u sebi sadrže manje od 03, odsto psihoaktivne komponente THC. U "Jovanjici" je, kako se tvrdi, pronadjen kanabis sa daleko većim procentom THC od dozvoljenog.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!