"NOVOSTIMA" STIGAO MEJL OVE SADRŽINE: Javila se osoba i tvrdi da je sestra uhapšenog sa Ilićem "Već dva dana ga drže..."

E. H.

25. 01. 2021. u 09:05

DVOJICU Kraljevčana, Lazara Ilića (na slici) i Strahinju Savića, danas bi trebalo da saslušaju u Specijalnom tužilaštvu u Podgorici, jer im po podne ističe zadržavanje od 72 sata.

НОВОСТИМА СТИГАО МЕЈЛ ОВЕ САДРЖИНЕ: Јавила се особа и тврди да је сестра ухапшеног са Илићем Већ два дана га држе...

Foto: V.N.

Oni se sumnjiče da su planirali da u Crnoj Gori ubiju jednu osobu blisku "škaljarskom klanu", ali i Luki Bojoviću, koja se često kreće na relaciji Srbija - Crna Gora.

Obojica su uhapšena u petak. Prvo Ilić, koji je kod sebe imao falsifikovana dokumenta i koji se sumnjiči za ubistvo Aleksandra Šarca u oktobru u Beogradu, a potom i Savić u "štek" stanu.

Redakciji "Novosti" juče je stigao mejl od Jelene Savić, koja se predstavila kao sestra uhapšenog Strahinje. Ona navodi da mu je angažovala advokata, kojeg već dva dana ne puštaju da u pritvoru poseti njenog brata. Takođe, tvrdi da joj brata u pritvoru policija maltretira.

- Već dva dana ga drže bez prava na branioca, a njihovim monstruoznim metodama su iznudili od njega mnoga priznanja - navodi se u mejlu.

- Imao je pravo na jedan poziv kojim me je praktično molio da mu pošaljem advokata, ja sam rekla da sam to učinila, ali veza je prekinuta. Mom bratu su prekršena osnovna ljudska prava i psihičko stanje mu je narušeno.

Prema našim saznanjima, Saviću je u Crnoj Gori dodeljen advokat po službenoj dužnosti, dok Ilić ima izabranog branioca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri