POSLERATNA komunistička vlast i povijesničarka pristojne Srbije udruženi su u svevremenskom zločinačkom poduhvatu protiv našeg naroda.

Komentari (4)

maniks

29.07.2020. 13:40

Te koji kmece za ustaske ulice sa najvecim zadovoljstvom bi proterao u Ustasiju pa neka uzivaju. Ja u Srbiji necu da stanujem u ulici koja ima veze sa Ustasijom i tacka.

ludi milojko

29.07.2020. 18:14

vi morate da shvatite da su hrvati ubedili sami sebe da su najveci antifasisti iz drugog svetskog rata, da je ante pavelic za njih heroj i borac za ljudska prava a jasenovac odmaraliste i rehabilitacioni centar a ustase elitne jedeinice u borbi protiv fasizma. morate da shvatite da su hrvati toliko zli i prljavi da su u stanju da kazu bilo sta, da slazu bilo sta, da urade bilo sta i ne trepnu. jednostavno, svapski konjusari su takva ljiga i mi moramo naci nacina da se suprotstavimo tome. oni se nikada nece promeniti. nisu ovi danasnji nista bolji niti misle ista drugacije od onih iz 40tih godina prosloga veka.

Luka

29.07.2020. 23:38

E da nam je više Jovovića da pruze barem delom satifakciju za srpske civine žrtve koje su učinili zapadni i americki politicari i njihovi vojni izvršioci.od 1991 na ovamo

Gazda

31.07.2020. 12:25

Koliko smo kao nacija sputavani, osakaćeni, koliko su nam drugi nametali istinu a mi ćutali, za takvu hrabrost Jovovića svaki grad u Srbiji treba da ima njegovu ulicu, a njegovo delo uvesti u Istoriju. Na taj način zaštititi buduća pokolenja od hrvatskih fašista.