Oni koji kmeče zbog ukidanja Hrvatske ulice najradije bi ukinuli Srbiju

MILAN BABOVIĆ

29. 07. 2020. u 12:45

POSLERATNA komunistička vlast i povijesničarka pristojne Srbije udruženi su u svevremenskom zločinačkom poduhvatu protiv našeg naroda.

Они који кмече због укидања Хрватске улице најрадије би укинули Србију

Novosti

Zamislite da neki izraelski istoričar otmicu nacističkog monstruma Adolfa Ajhmana u Argentini i njegovo vešanje u Ramali 1961. godine kritikuje kao uzimanje pravde u svoje ruke, a dželate tvorca koncepta "Konačnog rešenja" nazove - nasilnicima?

Naravno, tako nešto je nepojmljivo ne samo u zemlji Davidovih potomaka, ali ne i ovde gde su NVO šegrti i brozoidi prvaci sveta u autošovinizmu. Zato i ne čudi što je magistra vitae drugosrbijanaca Dubravka Stojanović ideju da Blagoje Jovović dobije ulicu u srpskoj prestonici propratila rečima da to znači da "Beograd slavi krvnu osvetu i ubice".

Ova žena, koja na veliku žalost uči naše studente, samo prilježno nastavlja delatnost svojih "crvenih" ideoloških uzora. Kao što su oni pola veka nametali veštačku simetriju između ustaša i četnika, tako i Stojanovićka, u najmanju ruku, želi da izjednači patriotu iz Bjelopavlića i zlikovca Antu Pavelića. Na jednom tasu je pet hitaca iz damskog pištolja, a na drugom Jasenovac, Glina, Prebilovci, Jastrebarsko, Sisak, "srbosjek" i maljevi...

Prvi su svesno produžavali životni vek osnivaču NDH, o čemu svedoči Stevo Krajačić - "Tito nam je naložio da odustanemo od otmice Pavelića", a drugopomenuta blati čoveka koji nije mogao da gleda kako se najveći uništitelj Srba slobodno šeta Buenos Ajresom.

Oni koji od objave teksta u "Novostima" kmeče zbog ukidanja Hrvatske ulice najradije bi ukinuli Srbiju. A pošto se bliži i jedan tužni datum, može se očekivati da Dubravka ili neko od "građanskih intelektualaca" predloži da i mi počnemo da slavimo "Oluju" zarad pomirenja i kosmopolitskog duha Beograda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (4)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove