Kakav će boljitak imati Srbi u Hrvatskoj od toga što će se Milošević pojaviti u Kninu?

Komentari (10)

milovan

31.07.2020. 11:51

Pa tko ikada bude glasao od Srba za nekog Srbina u Hrvatskoj,taj je l.d!! Bolje odmah glasati za HDZ. Jer su isti. Ovi nasi Srbi samo pune vlastite dzepove.

Tomić

31.07.2020. 12:02

A sta bi tu normalan čovek, čovek koji nije ekstremni nacionalista, čovek koji ne mrzi nikoga iz drugih nacija, mogao komentarisati? Prvi koji trebaju povući korak ka pomirenju su oni koji su prouzrokovali egzodus 250 000 ljudi sa svojih ognjišta, a tek nakon toga bi se moglo desiti i trebalo možda desiti da u Knin ode i predstavnik Srba.

Milovan Mamula

01.08.2020. 06:56

@Tomić - Pa kriv je valjda onaj koji im je naredio da napuste sopstvene domove u kojima vekovima žive .... a i oni koji su im govorili da nikada to neće biti Hrvatska ... i da su im Hrvati vekovni neprijatelji ... A evo ... izbeglica je poslanik u Hrvatskoj skupštini ili Saboru a Miloševic potpredsjednik vlade ... Pametnom dosta !

buki

03.08.2020. 02:29

@Milovan Mamula - А како су прошли оних преко хиљаду већином стараца, који нису послушали "наредбу" и остали у својим домовима? Нема их више. Паметном доста.

Gradimir

31.07.2020. 12:15

Zdrav razum je ustupio mesto nekom ili nečijem bolesnom interesu. Ne vidim opravdanje za prihvatanje totalnog omalovažavanja svog naroda. Potez vidim kao završni pečat na zlu sudbinu Srpskog naroda i davanje legaliteta strašnom zločinu.

Komandant 1001

31.07.2020. 12:45

Neverovatno !!! Zdrav razum ovo ne može da podnese. Nož u leđa! Izdaja! Plenkovićev privatni Srbin Milošević ovim izletom u prazno ne može biti moj, mog Naroda predstavnik. Miloše(plenko)viću sa svetkoivine "oluje" u Kninu ponovo si oterao Srbe Krajine.

maniks

31.07.2020. 13:06

Pllenkovic je trazio nekog Srbina koji bi dosao na obelezavanje ustasko teroristicke akcije uz ponudu da bude podpredsednik bez ikakvih prava. Pitace se isto koliko i Bugarska u EU. Nazalost takvog bez mozga sa jakom zeludcem nacicete i u Beogradu kod nekih nazovi politicara.

BG 1955

02.08.2020. 01:29

Ispravna konstatacija da u ovom momentu Zagrebu treba jedan Srbin da se legalizuje zlocin. Zasto li je Milosevic prihvatio tu ulogu? To zna samo on, mi mozemo da nagadjamo. Ne bi rekao da je vodjen zdravim razumom ako ocekuje ista bolje za Srbe u Hrvatskoj. Srbi su tamo tretirani kao krpa za otiranje kaljavih cipela, a nakon ovoga ce na njih gledati kao na onu stvar na kisi. (Izvinjavam se na grubom poredjenju, ali...). No, treba priznati da Milosevic ima zeludac. Stvarno treba "svariti" sve sta su proziveli njegovi sunarodnici, da ne govorimo o porodicnoj tragediji, ubistvo babe, pa otici na mesto gde se sve to slavi.

Patriota77

02.08.2020. 21:54

Борисе Срам те и стид било! Ја се на твом месту не бих више звао Србином.Укаљаћеш образ и част многих добрих и часних Срба крајишника! Размисли још једном,јер после тог чина који намераваш нећеш моћи да се опереш ни ти,ни твоја поколења! Проклињаће те сви твоји најмилији и бројни земљаци занавек! Ако немаш друго решење дођи да обрађујеш плодну земљу у матици Србији али ћеш сигурно зачувати част,образ и достојанство!!! Још није касно,размисли?!