OVAKO IZGLEDA MRAK ZA DEMOKRATIJU Vučić: Jednom okupaciji mora da dođe kraj, ali smo mi ti koji možemo da biramo trenutak

Novosti online

24. 04. 2023. u 13:56

JA mislim da je ovo bila najbolja slika lažne demokratije, prištinske i onih koji ih podržavaju, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, komentarišući održane izbore na KiM.

ОВАКО ИЗГЛЕДА МРАК ЗА ДЕМОКРАТИЈУ Вучић: Једном окупацији мора да дође крај, али смо ми ти који можемо да бирамо тренутак

Printscreen/Pink

- Zamislite da je nama u centralnoj Srbiji izašlo toliko ljudi. Ovo pokazuje kako izgleda mrak za demokratiju, kako je sve dozvoljeno ne bi li se Srbi unizili. Ali ovo je takođe pokazalo da su Srbi snažan i odgovoran narod koji štiti svoje interese. Jednom okupaciji mora da dođe kraj, ali smo mi ti koji možemo da biramo trenutak kada će da dođe kraj.

- Juče se dogodio politički ustanak srpskog naroda na KiM koji više neće da trpi nametnuta rešenja, zulum, maltretiranje, ranjavanje samo da bi dobio pohvalnu rečenicu iz Brisela ili Vašingtona. Samo se plašim da to mnogi nisu razumeli, rekao je predsednik Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (177)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu