OVAKO SE SRĐAN NOGO BORI PROTIV NASILJA: Vešala poneo na protest - pušku uperio u parlament

Novosti online

08. 05. 2023. u 13:48

ZA stravične zločine koji su Srbiju zavili u crno prethodnih dana nekima u opoziciji kriva je "Zadruga", rijaliti jedne privatne televizije, krivi su novinari, kako kažu režimskih medija, pa su pozvali ljude na protest protiv nasilja.

ОВАКО СЕ СРЂАН НОГО БОРИ ПРОТИВ НАСИЉА: Вешала понео на протест - пушку уперио у парламент

Foto: Printskrin Tviter

U svemu navedenom oni vide krivce za tragediju, dok u izjavama političara iz svojih redova ne vide ništa sporno. Tako je dojučerašnji poslanik Dveri Srđan Nogo objavio na svom Tviter nalogu sliku na kojoj se vidi kako nosi improvizovana vešala. U natpisu koji prati fotografiju, Nogo je naveo da je vešala poneo na protest.

Sledeći put se odlučio za radikalnije poteze, pa je zapretio poslanicima i puškama, a taj plan trebalo je da sprovede na dan konstituisanja novog saziva parlamenta. Nogo je sve šokirao kada je tokom protesta izvadio pušku za pejntbol, uperio je u parlament kao da puca i tako se slikao.

- Ja sam spreman za pejntbol puškaranje. Ko nema pejntbol pušku, mogu i praćke, baloni s farbom, jaja, paradajz. Pošto ovi stida nemaju, da ih mi obojimo i obeležimo - poručio je Nogo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!