"SRAM DA VAS BUDE!" Pogledajte kako je narod najurio Aleksića i Ćutu iz Zvečana (VIDEO)

Novosti online

20. 06. 2023. u 13:46

SRBI iz Zvečana najurili su danas potpredsednika Narodne stranke Miroslava Aleksića i njegovog saputnika Aleksandra Jovanovića Ćutu koji su došli danas da na muci srpskog naroda, koji nedeljama protestuje zbog Kurtijevog terora, zgrću jeftine političke poene.

СРАМ ДА ВАС БУДЕ! Погледајте како је народ најурио Алексића и Ћуту из Звечана (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Najglasnije su negodovale dve žene koje su Aleksića i Ćutu upitale:

- Koju podršku imamo od vas? Što ste sad došli, gde ste bili kada nam je trebalo, kada mi je brat ranjen?

Oni su istakli da ih je država u više navrata podržala.

- Svi drugi su nas podržali, od predsednika pa nadalje. I u svemu. MI smo ovde došle da branimo svoje radno mesto! Nismo ni pod moranjem, ni pod radnom obavezom, ovde je svako došao svojom vojom i odlukom. Mi imamo našeg predsednika i našu državu da nas podržavaju – odbrusile su žene Aleksiću.

Kada su Aleksić i Ćuta pokušali da poture izmišljenu priču kako je narod dole primoran da bude na protestu jer se navodno plaši Milana Radoičića, stigao im je odgovor:

- Mi smo ovde zbog naše budućnosti i naše dece! Hapse nam decu, shvatite, odakle vi znate šta mi proživljavamo? Milan Radoičić ovde nije došao ko zna koliko! Kako se to narod plaši? Vi ga forsirate. Nas ovde niko ne tera! Mi smo ovde zbog naše dece, a ne zbog straha. Sram da vas bude – poručili su mu Srbi, a Aleksić i ekipa brzo su se pokupili iz Zvečana i kako se može čuti na jednom od snimaka, otišli su na piće.

Očigledno je da im Srbi sa Kosova nisu oprostili ni zaboravili kako je Vuk Jeremić napravio granicu između Srba i Srba na Jarinju, kako je bivša vlast pustila Kurtija iz zatvora, a on danas teroriše Srbe na Kosovu i Metohiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (321)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)