JOŠ jedan časni Srbin Nenad Orlović je otet danas na radnom mestu u Kosovskoj Mitrovici od strane Kurtijevog režima, svega nekoliko sati nakon razgovora visokog predstavnika Evropske unije sa Kurtijem u Briselu. Neosnovana i arbitrarna hapšenja se koriste kao metod progona svega srpskog sa Kosova i Metohije, pred očima čitave međunarodne zajednice koja je svojim ćutanjem dala prostor Kurtiju da se obračuna sa Srbima.

homer

23.06.2023. 20:36

Posle sastanka na kome je trazeno da nema vise hapsenja, da se smiri situacija, Kurti ceo dan haspi srbe, EU cuti, SAD cuti, sukob e neminovan jer mi vise necemo da cutimo

Snežana

23.06.2023. 20:59

Kurti nastavlja da zastrašuje Srbe na KiM novim hapšenjima bez ikakvog osnova jer ti.ljudi ništa nisu krivi osim što su Srbi. Kurti nije poslušao savet evropskih zvaničnika da prestane sa hapšenjima Srba i żeli ds izazove rat ns Kosmetu. KFOR i EULEKS moraju zaštititi Srbe kako Vojska Srbije ne bi morala da reaguje.

Marina

23.06.2023. 20:59

Ovaj Kurti ne planira da odustane od iživljavanja nad srbima. Zar svakoga dana treba da trpimo nova hapšenja i nasilje koje sprovodi. Kako to da se niko nije potrudio da mu stane na put već podržavaju ovaj teror.

masa

23.06.2023. 21:08

Politika kojom se vodi Kurti da pola srbe pohapsi pola protera sa KIM - A je krajnje nečuvena i neljudska. Ljudimaje dogorelo do noktiju, mi smo u mnogo ozbiljnijoj situaciji nego kako nam se čini.