EVROPOSLANIK iz redova "Zelensih" Viola fon Kramon otvoreno je podržala političke proteste u Srbiji i time jasno otkrila ko stoji iza protesta u našoj zemlji.

Komentari (33)

Radenko

07.07.2023. 21:37

Oni zaedno sa SAD i VB stoje iza brutalnog etnickog ciscenja Srba i drugih manjina sa ilegalno okupiranog KiM. Sada Nemci salju jos vise vojnika u KFOR da se sto pre resi srpsko pitanje na KiM. Oni ce obezbedjivati Kurtijevu policiju koja je u prvim redovima u kampanji etnickog ciscenja.

Ljubica

07.07.2023. 21:52

Vi imate u svojoj zemlji toliko problema, gde su zdravstveni i finansijski sistemi pred kolapsom, a o nekontrolisanom prilivu stranaca, da se ne govori.Kako je krenulo, još ćete vi Nemci uskoro tražiti azil u zemljama Balkana.

Nebojsa

08.07.2023. 01:43

Imali smo vec vidjen scenario sa projektom DEMONKRATA 2000-te..Tada su klonirali neke u organizaciji "OTPOR"GMO politicari koji su sve rusili u srbiji,zatvarali fabrike,krali,pljackali ...Sada misle opet isto Vuk u Jagnjecoj kozi da prevare Srbiju i narod,sa OTPOROM misle da nisu dovoljno unistili ovu nasu zemlju,sad se kao bore protiv nasilja,Nato kuhinja kao i po strom receptu...

Milovan

08.07.2023. 05:42

Pa i treba tako kad je vlast plašljiv i samo gleda kako da ostane u foteljama što duže jer da nije tako ona bi nju proglasila personom nongrate

Prele

08.07.2023. 06:05

Ona prica da u Srbiji svi trebaju imati slobodu medija, bolju vlast...Time samo pokazuje da Srbe ne postuje, jer su vlast bas izabrali Srbi.To je jedna od onih bully i greedy man's koji se zalazu za izbore a kad ne bude u njihovom interesu podrzavaju nasilje i promjene preko ulice.Jos da kaze da sam mislio da su zeleni i njihov program progresivniji, normalniji ali ne, to su nasilnici, nedemokrate i uglavnom fasisticki nastrojeni po djelovanju u praksi.

Ljuba

08.07.2023. 06:37

Više je već jasno da su organizatori protesta strane službe ili bolje reći skriveni fašisti i nacisti. Međutim, nije nam jasno kako mi i zašto prihvatamo ideje tih ludaka. Da li je za neke ljude novac postao vredniji i od mira u svojoj zemlji.

Sreten

08.07.2023. 06:49

Шта рећи. У том случају - Моја подршка иде свима онима на улицама Париза и широм Француске који још једном захтевају промену власти, слободу медија и једнак третман за све.

Major Tankosić

08.07.2023. 07:15

E jado jadna, šta se ti sekiraš za Srbiju.Uhvati ti neku svoju Evu Braun pa i bunker , braća Rusi samo što ti nisu stigli u Berlin..."da podrže proteste".

Goran Bras

08.07.2023. 07:53

Pa taj isti Brisel ni jednom rečju nije kritičan prema vlasti od kojih očekuje samo da prizna Kosovo ,dakle to je ista matrica kao kad Kolinda da podršku protestima ,time zapravo čini medveđu uslugu a stvarna podrška je zapravo Vučiću koji čini sve više ustupaka šiptarima ! znam da nećete objaviti ovo ali ne pomišljajte da narod ovo ne prepoznaje !

doktor

08.07.2023. 09:39

Zeleni su zaduzeni za izazivanje i organizaciju rata ! Zelena boja je samo maska za ekologiju ! Tako su i fasisti Nemacke i Italije bili propagatori sporta , zivota u prirodi i zdravlja ...!!?? Sta su na kraju napravili od Evrope i celog sveta , znamo !? Milioni ljudi su se medjusobno poubijali ! Situacija se otme kontroli i dobije sopstvenu dinamiku ! Nema te policije ili vojske koja bi to mogla da zaustavi , ako bi to negde krenulo ! Zato , Srbi , dobro razmislite , ko bi od haosa u Srbiji imao "koristi" !? Zar se nismo vec dovoljno puta zeznuli ??!!

Slaven

08.07.2023. 10:32

Ti izgleda gledas kroz veliku LUPU pa vidis "velike montirane proteste.". Tebe ce pre smeniti kao nedozrelu placenog lobistu . Ne.mesaj se u tudje zemlje.Gledaj.svoja posla.

Nn

08.07.2023. 13:41

Ova vlast Gospodjo gleda da unapredi ekonomiju, da izgradi I stavi Srbiju na mesto gde pripada, I da sacuva mir. Vi Gospodjo to necete, Jednostavno, Vi bi da nas sputavate I ugnjetavate.

Pera

08.07.2023. 18:51

Pod hitno doneti ili promeniti zakon o nevladinim organizacijama i zabraniti ih i zakon o tzv. V koloni gde ce i politicari ostajati bez imuniteta ako pozivaju na nasilje itd itd... I onda biti krivicno procesujirani. Ocemo u jevropu onda ok.. Ajde da primenimo francuske zakone a i nemacke a i ostalih zemalja eu kada se blokiraju putevi i ostale drzavne institucije. Pa onda vi petokolonasi izvolte blokirajte put unistavajte drustvenu imovinu...

Zika

08.07.2023. 22:22

Vodeca partija zelenih je ekonomski srozala Nemacku. Evropa puca I uskoro ce se protesti iz Francuske preseliti u Nemacku. Hoce li nemacka ponovo da potrazi pomoc u nacizmu? Vec hapse sve novinare koji ne podrzavaju Ukrajinu.