NE PRETIMO NIKOME ZA RAZLIKU OD NEKIH, MI ŽELIMO DA ŽIVIMO U MIRU: Vučić o izjavama Denisa Bećirovića

Novosti Onlajn

12. 07. 2023. u 09:15

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obilazi danas radove na izgradnji brze saobraćajnice od petlje Požarevac, preko Velikog Gradišta, do opštine Golubac.

НЕ ПРЕТИМО НИКОМЕ ЗА РАЗЛИКУ ОД НЕКИХ, МИ ЖЕЛИМО ДА ЖИВИМО У МИРУ: Вучић о изјавама Дениса Бећировића

Printscreen

Nakon izjava za medije, predsednik Vučić odgovarao je na pitanje kako vidi izjavu koju je dao Denis Bećirović bošnjački član predsedništva BiH da se treba okupiti tj da se sve bošnjačke snage treba da se okupe pod jednom zastavom BiH zbog toga što neki dogovaraju projakat "Velike Srbije" i da treba sankcionisati sve koji negiraju postojanje genocida Bošnjaka na prostoru BiH.

- S pažnjom sam slušao ono što je govorio Erdogan, Bećirović i naravno Milatović. Mnogo je komplikovanije i potreban je dublji odgovor i analiza od kvalifikacije koje bih mogao da uputim da bi neko bio zadovoljan. Ja ću sutra uveče ili prekosutra dati odgovor. Ono što je važno je da mi ne želimo da pretimo nikome, za razliku od nekih koji indirektno ili posredno prete nama. Mi želimo sa Bošnjacima da živimo u miru, slozi i u Srbiji i na celom Balkanu. Spremiću više odgovora i na pitanja i na podpitanja koje je sam davao član predsedništva i s tim ću temeljno upoznati našu javnost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (148)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)