TAJ JE KRAO ŠTA JE HTEO, BULEVAR CEO I NOVOG SADA JEDAN DEO: Jovanov urnisao Novakovića (VIDEO)

Novosti Onlajn

12. 07. 2023. u 11:03

NARODNI poslanik Milenko Jovanov odgovorio je poslaniku Narodne stranke Borislavu Novakoviću u nastavku Trećeg vanrednog zasedanja Narodne skupštine u njenom Trinaestom sazivu.

ТАЈ ЈЕ КРАО ШТА ЈЕ ХТЕО, БУЛЕВАР ЦЕО И НОВОГ САДА ЈЕДАН ДЕО: Јованов урнисао Новаковића (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Taj je krao šta je hteo, bulevar ceo i Novog Sada jedan deo. Sve što je moglo da mu dođe pod ruku, ali nije odgovarao. zato što je otišao kod sudije za prekršaje, priznao da je lopov, a dvoje nevinih ljudi strpao u zatvor i onda pilatovdski prao ruke kako, eto, njemu je žao, al mora neko i da odgovara za njegov lopovluk kad već neće on - izjavio je Jovanov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (39)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima