NEREDI NA KOSOVU ZBOG KURTIJA: Posle tuče u Skupštini, tzv. kosovska policija se sukobila sa aktivistima SDP

Novosti online

13. 07. 2023. u 12:21

DOK je na sednici tzv. Skupštine Kosova vladao haos, polivanje vodom i tuča, policija lažne države sukobila se ispred zgrade parlamenta sa aktivistima Socijaldemokratske partije Kosova.

НЕРЕДИ НА КОСОВУ ЗБОГ КУРТИЈА: После туче у Скупштини, тзв. косовска полиција се сукобила са активистима СДП

Foto: Printskrin

Aktivisti partije Dardana Molićaja nameravali su da izvedu političku akciju, u čemu su bili sprečeni.

Podsetimo, na današnjoj sednici tzv. Skupštine Kosova došlo je do fizičkog obračuna između poslanika vladajućeg Samoopredeljenja i poslanika opozicionih partija. Do incidenta je došlo tokom govora Aljbina Kurtija, premijera privremenih prištinskih institucija.

Predsednik Skupštine Gljauk Konjufca naredio je policiji da interveniše. Šef poslaničke grupe Alijanse za budućnost Kosova Besnik Tahiri prethodno je kritikovao Vladu zbog načina upravljanja situacijom na severu zemlje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (10)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima