GAŠI IZNERVIRAN: Kurtijeva vlada ne može na more u SAD, a Srpska lista ima sastanke u Vašingtonu

Novosti online

28. 07. 2023. u 12:16

PRIŠTINSKI analitičar Dardan Gaši izjavio je da je "premijer" Aljbin Kurti doveo "kosovsku vladu" u poziciju da ne može ni "na more u Ameriku", prenosi Dukađini.

ГАШИ ИЗНЕРВИРАН: Куртијева влада не може на море у САД, а Српска листа има састанке у Вашингтону

Foto: Profimedia

Gaši je tako prokomentarisao jučerašnji sastanak predstavnika Srpske liste Igora Simića i Slavka Simića sa specijalnim predstavnikom SAD za Zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom u Vašingtonu, ocenivši da je Kurti krivac što albanski političari sa Kosova imaju embargo na takve sastanke.

On je dodao da Kosovo nikada ranije u odnosima sa Amerikom nije bilo u poziciji u kojoj je sada. 

Važan razgovor u SAD: Igor i Slavko Simić sa Eskobarom

- Vlada Kosova pod sankcijama i da ne može ni na more u Ameriku, to je situacija u koju nas je doveo naš prijatelj Kurti. Strašno. To je uvek bilo suprotno. Išli smo u Vašington, a Srbija nije mogla ni na aerodrom - rekao je Gaši.

(kosovo-online)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom