"PA KRENITE VEĆ JEDNOM!" Vučić: Svaki dan slušam kako će me srušiti stručnjaci koji se sada brčkaju

Tanjug

03. 08. 2023. u 19:36

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ''svakoga dana sluša'' kako će pojedini opozicionari u Srbiji povesti demonstracije protiv njega.

ПА КРЕНИТЕ ВЕЋ ЈЕДНОМ! Вучић: Сваки дан слушам како ће ме срушити стручњаци који се сада брчкају

Foto: SRNA

On je, odgovarajući na novinarsku konstataciju na konferenciji za medije u Srpcu sa predsednikom RS Miloradom Dodikom, da je ''istorijsko pitanje'' opozicije u Srbiji da ''sruši Vučića'', rekao da opozicionari ''pričaju samo istu priču''.

- Svaki dan o tome slušam. Pa krenute već jednom. Istu priču pričate i nikom ništa. Sad ste otišli da se malo brčkate, pa ćete onda da me rušite kad se vratite. Uopšte ne želim da komentarišem to - rekao je Vučić.

Upitan da prokomentariše predstojeću komemoraciju na Petrovačkoj cesti, on je rekao da se danas u Srbiji vodi ozbiljna i odgovorna politika.

- Tako se nekada u Srbiji vodila politika, bez pomena za ''Oluju'', ljutiće se Hrvati. Nemoj o ratnim zločinima, ljudiće se neko, nemoj da kažemo da je neko ubijao našu decu, pusti to. Ali zato njima da isporučimo sve što možemo. U Srbiji se sada vodi ozbiljna i odgovorna državna politika. I tako će biti dok se stručnjaci ne vrate sa brčkanja, a onda sam nagrabusio - rekao je Vučić.

Na pitanje da prokomentariše pisanja pojedinih medija u BiH koji su kritikovali naziv vrtića u Srpcu ''Srbija'', on je istakao da je prosečna plata u Srbiji danas ''veća za 80 i nešto evra'' nego u Sarajevu, i rekao da je bolje ''jesti zelenu salatu od slame''.

- A što se tiče te izreke 'Srbuj makar slamu jeo', mi više volimo zelenu salatu, paradajz, krastavac. A slamu ostavljamo da jedu neki drugi - rekao je Vučić i dodao da ''svako može da dođe u Tutin ili Sjenicu i da ulaže i naziva stvari kako želi''.

- Nazovi ga kako hoćeš, ali ostavi pare u Srbiji. Nemojte se praviti pametni, nego donesite neke pare. Mi volimo sve ljude, Bošnjake, Hrvate, svakoga. Ali niko nam ne može zabraniti da volimo Republiku Srpsku - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (7)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!