"ČUJ, KURTI DA BUDE NEKO I NEŠTO" Vučić: On bi voleo da bude Zelenski - svi su ga na večeri gledali u čudu

Novosti online

23. 08. 2023. u 11:49

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić rekao je da niko na večeri u Atini nije osudio kršenje ljudskih prava Srba na KiM od strane Aljbina Kurtija.

ЧУЈ, КУРТИ ДА БУДЕ НЕКО И НЕШТО Вучић: Он би волео да буде Зеленски - сви су га на вечери гледали у чуду

Foto: Profimedia

- Ono što je bilo očigledno na večeri jeste sukob Kovačevski-Kurti i Kurtijevo uobičajeno ponavljanje da je on veliki, da je najveći junak i da bi voleo da bude Zelenski. Videla žaba da se konj potkiva, pa bi i ona potkovicu da stavi. Svi su ga gledali malo u čudu, šta ćete. Čuj, Kurti da bude neko i nešto. Da može da čini zlo, to čini svaki dan i nastaviće da čini. Naše je da gledamo kako da pronađemo najbolja rešenja za naš narod - zaključio je Vučić.

BONUS VIDEO: VUČIĆ U PRIJEDORU: Nikada neće reći da je to najveće etničko čišćenje na evropskom tlu od 1945.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (82)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis