NIKOLIĆ: Milivojević bi uradio sve isključivo na štetu Srbije

Novosti online

24. 08. 2023. u 11:01

VIDELI smo do 2012. godine kako izgleda "borba za slobodu” onih koji su bili vlast u ovoj zemlji, a zapravo sluge svakoj drugoj, koja našoj Srbiji nije želela ništa dobro, kaže Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

НИКОЛИЋ: Миливојевић би урадио све искључиво на штету Србије

Foto: SNS

- I kako su te sluge ponizno ljubile ruku svakom ko bi im za pravljenje užasne štete Srbiji, iz te ruke davao nagradu. Za takvom “slobodom” danas pati, najponizniji sluga među njima, a ujedno ameba, ne u ljudskom, nego u životinjskom obliku, Srđan Milivojević. Takva odurna sluga je bila spremna 1999. godine da postavlja i lokatore za NATO, a danas takav ogavni sluga preti da bi Vučićev sin i brat trebalo da završe u šahtu kao Gadafi. I ne postoji ono što tako prljav otpadak, kakav se samo može naći u redovima bivšeg lopovskog režima ne bi iz svojih prljavih usta izbacio i uradio, a sve i isključivo na štetu Srbije, a njihovu, ličnu, korist - dodaje Nikolić.

- I kada pomislimo da ne može gore, u njihovom slučaju, može uvek. Trebalo bi da bude na Gazeli, tako je obećao narodu, ali poput svake lopine i lažovčine iz bivšeg režima, slagao je ljude. Trebalo bi i da bude u specijalnoj ustanovi, ako je bar jednu pljeskavicu od psećeg mesa bilo kome prodao - navodi Milica Nikolić.

- Jedno je sigurno, a to je da će biti daleko od vlasti. Onima koji su posle 2000. opustošili Srbiju, opljačkali najbrutalnije, koji su naše vojnike i generale u kesama, kao meso, isporučivali u Hag, koji su Srbiju parčali i kidali, dodvoravajući se i služeći svakome pored koga su prolazili, neka ne brinu o tome šta bi Vučiću bilo ko rekao, jer je Vučiću jedino važno šta mu narod kaže. A već deset godina, na svakim izborima, narod jasno poručuje, najvećom mogućom podrškom, da je jedina ispravna politika, u interesu i zemlje i naroda, ona koju vodi predsednik Vučić!

BONUS VIDEO: Brnabić: Da li će se u Sloveniji tražiti smene političara zbog elementarnih nepogoda?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (50)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom