VUČIĆ ODGOVORIO POSLANICI POPOVIĆ: Najbolje je nikom nikada ne priznati da je nešto negde uradio - Šta vi hoćete od nas?

Novosti onlajn

01. 09. 2023. u 15:32

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić danas je u poseti Subotici, Paliću i Lovćencu. Vučić je između ostalog, odgovarajući na pitanja novinara, govorio i o izjavama poslanice Stranke slobode i pravde Mile Popović, a tiče se njegove posete školi „Svetislav Golubović Mitraljeta“:

ВУЧИЋ ОДГОВОРИО ПОСЛАНИЦИ ПОПОВИЋ: Најбоље је ником никада не признати да је нешто негде урадио - Шта ви хоћете од нас?

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Mi obnavljamo škole, u svakom mestu, opštini. Reč je o ogromnom novcu, svi građevinski materijali su poskupeli, radna snaga je poskupela. Šta vi hoćete od nas? Da ljudi koji imaju mašine, ljude, da oni ne treba da rade. To je narodni put. Samo gledate da budete zlonamerni. Vi nemate nikoga ko je radio. Gde su to neki put uradili, koju prugu, bolnicu... Možete svi da me gledate u čudu, ali nemate bolnice, kliničkog centra koji su uradili. Uredili smo javne finansije, donosili smo teške odluke. Oni ništa, sede, gledaju u nebo, hvala bogu ne rade ništa, brčkaju se… Kod nas u Srbiji sve mora da bude negativno. Šta mi hoćemo od svoje zemlje? O putevima i prugama da ne govorim. Kada je to bilo moguće? Ali najbolje je nikom nikada ne priznati da je nešto negde uradio. Plate i penzije najveće u istoriji zemlje. Je li ovo istina? Koga briga - nikog. Ponosan sam na ovo, kada vidim ove ljude koji hoće da rade za svoju zemlju. Neće Srbi to da primete, tako i naši političari. Ne valja mi put, a nisi ni bio da vidiš - rekao je Vučić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (129)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!