"NOVOSTI" SAZNAJU: Evo koga još Hag traži osim Šešelja

Novosti online

28. 09. 2023. u 10:28

KAKO "Novosti" saznaju, osim protiv lidera SRS Vojislava Šešelja, nova haška optužnica je podignuta i protiv četvoro njegovih bliskih saradnika - Miljana Damjanovića, Ljiljane Mihajlović, Ognjena Mihajlovića i Miroljuba Ignjatovića.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Ево кога још Хаг тражи осим Шешеља

Foto: EPA/Koča Sulejmanović

Podsećamo, u Ambasadu Srbije u Hagu stigla je nova optužnica za nepoštovanje suda protiv lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja i četvoro njegovih saradnika.

Predsednik Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj izjavio je za naš portal da se obradovao kada je čuo da je Mehanizam u Hagu podigao novu optužnicu za nepoštovanje suda protiv njega.

- Spreman sam da idem na suđenje, ali imam jedan uslov - pošto će uskoro Velika Britanija da potone u more i to će izazvati veliki talas na Severnom moru koji će zapljusnuti celu Holandiju, ne bih voleo da se u tom trenutku nađem u Sheveningenu i da se tamo udavim kao pacov. Tražim da se prvo Mehanizam premesti u neku sigurniju državu - kazao je Šešelj.

Lider radikala je predložio da Mehanizam prebace u Avganistan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost