JOVANOV: "Srbija protiv nasilja" je Đilasov pokret

Novosti online

18. 10. 2023. u 15:32

GRAĐANI Srbije su danas još jednom imali priliku da se uvere da okupljanja u organizaciji opozicionih političkih stranaka pod nazivom "Srbija protiv nasilja" nikada i nisu bili građanski protest, nego pokret Đilasa, Aleksića, Ćute i ostalih predstavnika bivšeg režima, izjavio je Milenko Jovanov, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

ЈОВАНОВ: Србија против насиља је Ђиласов покрет

Milenko Jovanov / Foto Tanjug

- Oni ni danas nisu udostojili građane nijedne političke poruke, nijednog predloga, ili stava. Ni danas ni reč nisu rekli o Srbima sa Kosova i Metohije, ni glas nisu rekli o tome da je Kurtijev policajac koji je pucao na srpsku decu pušten da se brani sa slobode. Njih to, najkraće rečeno, ne zanima. Umesto bilo kakve politike, umesto nekakve ideje od koje bi korist imali građani Srbije, umesto da bar verbalno stanu u odbranu srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, oni su se bavili odbranom medijske imperije Đilasa i Šolaka i ogovaranjem predsednika Vučića. Prema tome, sada baš svakome može da bude nedvosmisleno jasno da je svaki glas za ovu galeriju likova, glas koji će da završi u Đilasovoj kasi. I metaforički i bukvalno - ističe Jovanov.

Kako kaže, na narodu je da odluči.

- Sa jedne strane je povratak u prošlost, u vreme katančenja fabrika, otkaza, pljačke naroda i države, a bogaćenja tajkuna i slugeranjske, poslušničke politike na štetu srpskih državnih interesa, što bi bila direktna posledica vraćanja na vlast Đilasa, Aleksića i ostalih primeraka bivšeg režima. Sa druge je politika predsednika Vučića koja podrazumeva svakodnevnu, upornu borbu za napredak Srbije, za svaki novi kilometar puta, za izgradnju novih bolnica ili škola, i politika samostalne i nezavisne Srbije, koja se rukovodi svojim, a ne interesima stranaca - zaključuje Milenko Jovanov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)