OVU GODINU ZAVRŠAVAMO SA 74 MILIJARDE Predsednik Vučić: To je ono što nam daje snagu

Novosti Onlajn

22. 10. 2023. u 12:09

PREDSEDNIK Vučić kaže da neodgovorna politika ostavlja tragične posledice i da smo tek pre neku godinu dostigli nivo iz 1989. godine.

ОВУ ГОДИНУ ЗАВРШАВАМО СА 74 МИЛИЈАРДЕ Председник Вучић: То је оно што нам даје снагу

Foto: Printksrin/Pink

- Mi ćemo ovu godinu završiti sa 74. milijarde. Mi smo za 11 godina podigli nivo za 40 milijardi. To su čiste stvari kao suza, i veoma sam ponosan na njih, to je ono što nam daje snagu. Kažu da smo se zadužili. Nemačka je onda zadužena beskrajno više, nisam u stanju ni da izračunam. 2690 milijardi, nisam ni sam siguran. Mislite da su oni zaduženiji od nas? Pa nisu, njihova privreda to podnosi i nadomešćuje. Nama je udeo duga u BDP 50-51 odsto. To je ništa. Pola godine onoga što radimo, nema duga. A imate Sloveniju i Hrvatsku na više od 70 odsto, Nemačku na više od 80 odsto - istakao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (96)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima