VUJIČIĆ: Jovanovića i Đilasa zanima samo da strpaju pare u svoje džepove

Novosti online

02. 11. 2023. u 21:51

KANDITAT sa poslaničke liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Danijela Vujičić poručila je lideru NDSS da Srbi sa Kim bezuslovno veruju Vučiću.

ВУЈИЧИЋ: Јовановића и Ђиласа занима само да стрпају паре у своје џепове

Foto: SNS

Miloš Jovanović se nada dok laže da će Aleksandar Vučić priznati tzv. KiM kako bi pred izbore imao alibi za 1890 oslobođenih terorista i zlikovaca iz OVK-a, Braće Mazreku i Aljbina Kurtija. Koliko košta ta sloboda Koštuničin sledbeniče Jovanoviću? Koliko vredi sloboda zlikovaca kojom si prodao srpsku decu, benkicu u Klečki zbog koje danas srpski narod na KIM plaća cenu Kurtijevog terora?

Dobro znaš Jovanoviću, da su tvoji koalicioni partneri izmestili pitanje KiM iz UN u Brisel, dok se Aleksandar Vučić zalaže za poštovanje rezolucije 1244,povelja UN, poštovanje međunarodnog prava i svih evropskih standarda uključujući četiri dogovorena sporazuma iz 2013. godine i 2015. godine koji čine okvir Nacrta statuta ZSO koje je izradio UT.

Kako se to Jovanoviću zalažeš za poštovanje suvereniteta i teritorijalnog integriteta a da pritom poštuješ Ustav Srbije kada je tvoj koalicioni partner potpisao Sporazume 2011. godine o slobodi kretanja gde je postavio granicu između Srba i Srba, postavio najgluplje pitanje ikada Međunarodnom sudu pravde i stavio pečat kosovske državnosti.

Srpski narod na KiM bezuslovno veruje svom predsedniku Aleksandru Vučiću, dok politika fićfirića tj. tebe više ne prolazi. Tu vodu više niko ne pije, osim tebe koji roniš za Dragana Đilasa tražeći u mulju koju paru više, ali za njegov džep.

Stolicu u UN de fakto Albanci od Aleksandra Vučića neće dobiti, ali se ti tvojoj uz Đilasa nadaš.

Polomljena je odavno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!